Skin Clinic Ieper

Als Dermalogica Skin Care Therapist verwelkom ik je graag in mijn Skin Care Center en wil ik je mijn kennis van een gezonde en stralende huid met je delen.

Wat is Dermalogica precies?

Productengamma

Elke huid is anders. Dat is het uitgangspunt van Dermalogica. Daarom dat er voor de verschillende huid een verschillend product beschikbaar is. Welk huidtype jij bent kan je gratis vragen aan je Dermalogica-specialist, aan de Skin Bar.

Bekijk het volledige Gamma

WAAROM?

Omdat ik weet dat ik je kan helpen om jouw huid te verbeteren en een einde te maken aan jouw huidproblemen. Als Skin Care Therapist heb ik mijn trainingen bij Dermalogica gevolgd, deze trainingen zijn speciaal voor Dermalogica ontwikkeld door het International Dermal Institute. Zijn de onzuiverheden op jouw huid hormonaal, of komt het doordat je jouw telefoon vaak te dicht bij je gezicht hebt gehouden? Als Skin Care Therapist weet ik dat hormonen, het milieu en jouw levensstijl je huid beïnvloeden. Door middel van de Face Mapping ® huidanalyse weet ik precies hoe ik hiermee om moet gaan. Als Skin Care Therapist zal ik je huid zone voor zone bekijken en zal ik je vragen stellen om een duidelijk beeld te krijgen over het verleden van je huid. Door deze uitgebreide analyse kan ik de conditie van je huid op dit moment bepalen en een doel stellen voor de toekomst.

HET RESULTAAT?

Een no-nonsense, 100% persoonlijk en eerlijk advies om je huid te verbeteren en je snel van je huidproblemen af te helpen. Het thuisgebruik van de producten is slechts het begin. Als Skin Care Therapist zal ik je ook professionele behandelingen aanbevelen op basis van wat jouw huid het meest nodig heeft.

Heb je vragen of wil je graag wat meer info, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren!

Maarten Sierens
Zaakvoerder