Een fit lichaam en een gezond gewicht zijn dé sleutels voor een lang en goed leven. Ben jij klaar voor een nieuwe start? Tijd om je voornemens waar te maken! 

Op 11 januari starten we nationaal, met meer dan 100 winkelpunten en duizenden detoxers met de RainPharma Fresh Start Detox. Samen volgen we voor minstens 2 weken het Smart Nutrition Project: geen moeilijk en strikt dieet, maar een kort en slim voedingsprogramma voor een paar kilo minder, een pak meer energie en een stralende huid.

Geen overgewicht? Je kan het programma ook volgen als gezonde detox. 

Doe je mee? Alles wat je nodig hebt, vind je in de Smart Nutrition Box XXL. Ik geef je graag een woordje uitleg, meer nog, ik zal je dag per dag meenemen in een aangename culinaire detox! 


Bezig met laden...

Smart Nutrition Box XXL Basic (Limited Edition)

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken?

Smart Nutrition Project XXL VIP (Limited Edition)

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken?

Voel je jezelf soms moe, futloos of uitgeblust? Heb je heel veel stress en last van slapeloosheid? Heb je gewoonweg geen energie meer om de avond door te komen?

Wil jij een slanker, fitter en gezonder lichaam zonder uren in de keuken te staan, zonder honger te lijden en zonder calorieën te tellen?

Wil je graag dat je huid frisser, gezonder, jeugdiger en stralender oogt?

Wil jij verandering? Maar weet je niet hoe en wanneer je hieraan moet beginnen? Zoek je professionele ondersteuning?

Ik deel mijn kennis met jullieom jullie nog beter te kunnen helpen.

We starten samen met jou op 11 januari met de Fresh Start Detox.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.