Anima-Mundi
ONZE MISSIE IS HET TERUG BRENGEN VAN OUDE REMEDIES NAAR DE MODERNE WERELD

inheemse geneeskunde | oude tradities | botanische schatten

OUDE WIJSHEID

Onze Apotheek is samengesteld uit biologische, wildcrafted en ethisch geteelde plantaardige producten. We streven ernaar om continu ongerepte, onverwerkte en gezonde medicijnen te zoeken voor het welzijn van lichaam en geest.
Anima Mundi is toegewijd aan het maken van levendige en medicinaal krachtige remedies die de principes van harmonie en oude formulering eren die jarenlang anekdotisch en traditioneel bewijs hebben.

Anima Mundi's oprichter Adriana is vanuit Costa Rica naar Brooklyn verhuisd met een missie om remedies van inheemse mensen in Midden- en Zuid-Amerika over te brengen naar moderne behoeften en onevenwichtigheden.
Sinds de evolutie uit Adriana's kleine kantoorruimte aan huis, is Anima Mundi's apotheek duurzaam gegroeid en bevat ze meer dan 200 verschillende kruiden van over de hele wereld, waardoor retailers, SPA's, hotels, boetieks, holistische artsen en artsen betrouwbare en goed geproduceerde remedies bieden.

Wij geloven in duurzame groei, vanaf het begin van de planten die we gebruiken tot onze zakelijke praktijk.
Ons project onderwijst en ondersteunt echte eerlijke handelspraktijken, naast biologische landbouw, onderwijs, kleine boeren steunen om remedies te creëren die mensen uit alle lagen van de bevolking ten goede komen.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies