Broccoli voor iedereen

Onze broccoli olie is een echt allround product dat je voor heel veel dingen kan gebruiken. Maar wat maakt deze olie zo speciaal? Het is een iconisch product, elke RainPharma fan heeft zonder twijfel een flesje in zijn of haar badkamer staan.

Toen we de olie voor het eerst roken, vreesden we dat het product nooit zou verkopen, maar we waren zo verbluft van de kwaliteit dat we er toch voor zijn gegaan.
De olie bevat sulforafaan, een sterke antioxidant, dat daarnaast ook kalmerend, verzorgend en intens voedend is voor je huid.De olie wordt geproduceerd via een ecologisch proces waarbij geen solventen of hoge temperaturen gebruikt worden en waardoor alle eigenschappen van de olie intact blijven, het is dus een heel zuivere en pure olie.
De ingrediëntenlijst bevat maar één ingrediënt, wat de olie ook weer zo uniek maakt. Kijk maar eens rond in andere winkels en je zal zien dat niemand ons nadoet.
En omdat deze olie zo geconcentreerd is, hoef je telkens maar enkele druppeltjes te gebruiken. De olie is ook heel stabiel waardoor je het na openen gemakkelijk enkele jaren kan bewaren.

Waarvoor kan je de olie zoal gebruiken? Voor héél veel. Voor droge lippen, als een diep herstellend nachtserum of je kan het ook mengen onder een dagcrème om deze wat rijker te maken. Bij zonnebrand, broccoli olie mag dus zeker niet ontbreken als je op reis gaat. Bij droog haar kan je enkele druppels verdelen over je haarlengtes. Of als kuur bij een droge huid. De olie is geschikt voor de meest gevoelige huid omdat het zo verzachend en herstellend werkt.

Wellicht kan je dit lijstje nog met heel wat toepassingen aanvullen. Hij mag zeker niet ontbreken in jouw badkamer of toilettas.

Ondertussen hebben we ook een fantastisch supplement op basis van sulforafaan: de Detoxifying Broccoli Seed Caps. Een heel erg sterke antioxidant die werkelijk iedereen in huis zou moeten hebben.

  RainPharma     01-07-2022 13:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.