RainPharma Fascinating Broccoli Seed Oil
0 Reviews | Review toevoegen

Fascinating Broccoli Seed Oil is een waardevolle olie voor haren met een fantastische glans en een gezuiverde en gekalmeerde huid.

€ 69,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Fascinating Broccoli Seed Oil is een waardevolle olie op basis van broccolizaad die jouw haren een fantastische glans geven en je huid zuivert en kalmeert. Broccoli is een van de superfoods en is zeer voedend dankzij het sulforafaan. Echt lekker ruikt de Charming Broccoli Seed Mask niet, daar zijn we eerlijk over, maar dit wondermiddel doet zoveel voor je huid en haar dat dit ruimschoots wordt goed gemaakt.

De Fascinating Broccoli Seed Oil geeft je haar een prachtige glans, voorkomt pluizen en kalmeert je hoofdhuid. Voor je huid doet ze ook wonderen: het zuivert, kalmeert en voedt je huid. Na blootstelling aan de zon, werkt de olie verzachtend, herstellend en kalmerend.

Om de hoogstaande kwaliteit van de olie van broccolizaad te garanderen, ontwikkelde RainPharma een kostbaar ecologisch productieproces, waarbij hoge temperaturen en schadelijke solventen worden gemeden. Het resultaat is een kostbare en unieke olie voor het gelaat, het haar en het lichaam.

Dit product zit boordevol natuurlijke krachtpatsers die lief zijn voor je huid. Toch is het mogelijk dat je huid reageert op één van deze ingrediënten. Het is immers niet omdat een ingrediënt natuurlijk is, dat het ook voor iedereen goed is. Zo zijn appels lekker en gezond, maar helaas is er af en toe toch iemand die ze niet mag eten.

Ingrediënten
brassica oleracea italica seed oil, d-alpha-tocopherol.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.