Kevin-Murphy

Kevin Murphy producten

KEVIN.MURPHY producten new age technology - vertrekken vanuit dezelfde filosofie als huidverzorgingsproducten. Zijn gewichtloze producten creëren pittige kapsels, sterk haar en een style die blijft zitten.

Krachtige antioxidanten neutraliseren de schadelijke effecten op het haar die veroorzaakt worden door externe factoren, zoals extreme weersomstandigheden en verontreinigende stoffen in de omgeving. KEVIN.MURPHY gaat overal ter wereld op zoek naar ingrediënten en bedrijven die aan microcultuur doen, organisch verbouwen of met milieuvriendelijke oogsttechnieken werken. Alleen zo garandeert KEVIN.MURPHY de kwaliteit van zijn producten. Van nature zonder sulfaat, zonder parabenen en cruelty- free.

Kevin Murphy Shop

Skin-Clinic.be is een officiele Kevin Murphy shop. Bestel gemakkelijk en snel je favoriete Kevin Murphy producten online. Of je nu op zoek bent naar Kevin Murphy Shampoo, Kevin Murphy Conditioner, Kevin Murphy Treatments, Kevin Murphy Styling of Kevin Murphy Color Care, we hebben een uitgebreid aanbod.

Kevin Murphy producten kopen?

Wanneer je duurzaamheid belangrijk vind, is Kevin Murphy een fantastisch merk voor jou. Ze doen er alles aan om het milieu te beschermen en gebruiken alleen recycleerbare of biologisch afbreekbare verpakkingen. Daarnaast werken ze alleen met natuurlijke ingrediënten van bronnen die duurzaam en hernieuwbaar zijn. KEVIN.MURPHY test niet op dieren en berokkent dieren geen schade. Ook vermijden ze het gebruik van ingrediënten die op welke manier ook schadelijk zijn voor dier en milieu.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies