Kevin Murphy Blow.Dry Ever.Smooth
Kevin Murphy Blow.Dry Ever.Smooth
0 Reviews | Review toevoegen

De warmte van je haardroger activeert EVER.SMOOTH, een gewichtsloze spray en creëert een zijdezacht, volimuneus en anti-frizz resultaat.

€ 28,00
€ 23,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Kevin Murphy EVER.SMOOTH wordt geactiveerd door de warmte van je haardroger.
Deze lichtgewicht spray zorgt voor de ultieme zijdezachte én langdurige brushing vol volume en zonder frizz en pluis!

EVER.SMOOTH reduceert frictie van styling tools waardoor het haar minder kwetsbaar is voor beschadiging. Eenmaal in het haar aangebracht wordt EVER.SMOOTH gelijkmatig verdeeld door de hitte van je haardroger of stijltang.
De polymeren (zoals die in je huidverzorging), zorgen ervoor dat het vocht in het haar blijft en tegelijkertijd de luchtvochtigheid van buiten wordt afgeweerd.
Door het gebruik van EVER.SMOOTH verleng je je hair-do met een dag!

Gebruik:
Spray EVER.SMOOTH gelijkmatig van de haarwortel tot de uiteinden en begin met je styling.

Voordelen:

  • Gewichtsloze, anti-frizz en vochtbestendige spray

  • Ontworpen op basis van thermoharders:

    langketenige polymeren

  • Het effect wordt gegarandeerd tot de volgende wasbeurt

Weldadige ingrediënten:
De gewichtloze formule voor alle haartypes, speciaal ontwikkeld voor styling met warmte. Voegt vocht toe met glanzend en gezond haar als resultaat.

Langketenige polymeren, afgeleid van de huidverzorgingstechnologie, verbinden om elke haarlok te helpen beschermen en te conditioneren.

Het nieuwe Wood Bark Complex, bestaande uit Blauwe Cypres, Witte Cypres en Citroen Esp, zijn allemaal specifiek gekozen vanwege hun hoog gehalte aan antioxidanten.

PRO TIP:
Dankzij de innovatieve formule is EVER.SMOOTH perfect voor alle haartypes; van zacht, fijn en plat haar tot kroeshaar en getextureerd haar. Eenmaal in het haar gesprayd, wordt EVER.SMOOTH gelijkmatig verdeeld tijdens de styling met hitte.
De polymeren, afgeleid van huidverzorgingstechnologie, verbinden en vormen een onzichtbaar hydrofoob schild. Dit verbetert het uiterlijk van elke haarlok en beschermt elke haarlok door vocht binnen te houden en tegelijkertijd atmosferisch vocht af te weren dat kroezen veroorzaakt.
Het is deze uitlijning langs de haarschacht die zorgt voor gezond ogend haar met een zacht en licht gevoel.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.