Kevin Murphy Night.Rider
Kevin Murphy Night.Rider
0 Reviews | Review toevoegen

Matte texture paste met stevige hold

€ 27,00
€ 22,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Maak je op voor een pittige rit met NIGHT.RIDER, de sterkste van onze stevige moulding pastes. Onze state-of-the-art paste geeft je die edgy, matte textuur waarmee korte of warrige looks karakter krijgen. Vocht wordt verzegeld in het haar, zodat het minder snel breekt. Het haar ziet er gezonder uit en glanst.

Gebruik:
RUB. APPLY. DRY.
Wrijf wat NIGHT.RIDER tussen je handpalmen en verdeel gelijkmatig in vochtig of droog haar.

Voordelen:

  • Sterke hold

  • Geeft een edgy, matte textuur

  • Verzegelt vocht

  • Boost glans

  • Ideaal voor haar dat textuur en scheiding nodig heeft

  • Zonder sulfaten, zonder parabenen, cruelty-free

Weldadige ingrediënten:
Een natuurlijke was van Honingbijen (Cera Alba of Bijenwas) creëert definitie en maakt dat het haar beter in vorm gebracht kan worden. Bijenwas verzegelt het haar, zodat vocht beter vastgehouden wordt en haarbreuk tegengegaan wordt.

Olie van de schil van Citrus Nobilis (Mandarijn) sluit de haarschubben af en geeft het haar een natuurlijkere glans.

Olie van de schil van Citrus Grandis (Grapefruit) is rijk aan Vitamine C en E en geeft een vette hoofdhuid en haar een weldadig herstel.

PRO TIP:
Je moet snel zijn met NIGHT.RIDER, want het product wordt meteen hard. Je krijgt 90 seconden om je haar in vorm te brengen. Speciaal voor jou creëerden we een easy- access packaging, zodat je NIGHT.RIDER en de andere moulding pastes uit onze STYLE & CONTROL-lijn optimaal kunt gebruiken. Het product snel, efficiënt en gemakkelijk uit de pot aanbrengen op het haar, met nog genoeg tijd om een stijl te creëren die monden doet openvallen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.