Medik8 ADVANCED DAY EYE PROTECT™ SieroSanto
Medik8 ADVANCED DAY EYE PROTECT™
0 Reviews | Review toevoegen

Anti-Ageing Eye Cream SPF 30 | 5* UVA

€ 60,50
€ 51,43
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Toegevoegde blauw-lichtbescherming tegen scherm-geïnduceerde schade.

 Vrij van synthetische kleuren  Vrij van kunstmatige geuren
 Parabenenvrij  Fosfaatvrij
 Vrij van palmolie  Alcoholvrij
 Diervriendelijk  Vegan


Gebruik:

  1. Breng ’s ochtends na het reinigen een royale hoeveelheid Advanced Day Eye Protect aan rond de ogen en vermijd de oogleden.
  2. Breng indien nodig gedurende de dag opnieuw aan.

Voordelen:

*Voedend
Bescherm de gevoelige huid rond de ogen met deze gerichte en voedende oogcrème.

*Hydraterend
Voorkom tekenen van zichtbare huidveroudering rondom de ogen, veroorzaakt door milieuschade, terwijl het ook hydrateert, wallen vermindert en donkere kringen doet verlichten.

*Geurvrij
Het resultaat is een gladdere, jeugdiger ogend gebied rondom de ogen. De geurvrije formule is zacht voor de huid, trekt snel in en laat de ogen de hele dag gevoed en beschermd achter.


Sleutelingrediënten:

*Moringa Extract
Een ‘next-generation’ antioxidant die een schild vormt op het huidoppervlak om schade veroorzaakt door milieuverontreinigende stoffen te voorkomen.

*​​​​​Carnosine
Carnosine, een beschermende peptide dat van nature in het lichaam wordt aangemaakt, blokkeert de binding van huidbeschadigende suikers aan collageen in de huid, voorkomt de vorming van rimpels en beschermt de huid tegen infraroodschade.

*​​Theobroma Cocoa Seed Extract
Dit krachtige extract is afgeleid van cacao en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van blauw licht, terwijl het gevaarlijke vrije radicalen weert en collageen stimuleert.

​​​​*Cafeïne
Revitaliserende cafeïne helpt de bloedvaten kleiner te maken en vermoeide ogen minder zichtbaar te maken. Hesperidine komt van nature voor in citrusvruchten en verbetert de bloedcirculatie en versterkt de haarvaatjes voor een helderdere huid onder de ogen.

*Geavanceerde UV-filters
Een complex van hoogwaardige, moderne chemische zonnefilters die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun hoge prestaties op de huid, fotostabiliteit en huidvriendelijke voordelen.


Hoe het werkt:

Het gevoelige gebied rond de ogen is vaak een van de eerste plekken om ouderdom te laten zien en heeft extra bescherming nodig tegen externe agressors. Met SPF 30, 5* bescherming, beschermt Advanced Day Eye Protect de gevoelige huid tegen schadelijke UV-stralen om vroegtijdige huidveroudering te beperken.
Moringa-extract is een ademende beschermer die op het huidoppervlak rond de ogen zit om een uitzonderlijke bescherming tegen vervuiling te bieden en die vrije radicalen weert voordat ze de huid kunnen beschadigen.
Carnosine is een multi-tasking dipeptide dat beschermt tegen zowel glycatie als infrarood licht. Glycatie is een natuurlijk verouderingsproces waarbij voedingssuikers reageren met eiwitten zoals collageen, waardoor ze worden omgezet in geavanceerde glycatie-eindproducten (A.G.E.’s) die niet kunnen worden vernieuwd, wat leidt tot fijne lijntjes en rimpels rond de ogen. Advanced Day Eye Protect gebruikt carnosine om de glycatiereactie te remmen en de huid rond de ogen te beschermen tegen door glycatie veroorzaakte huidveroudering. Carnosine kan de huid ook beschermen tegen infraroodstralen, die ongeveer de helft van de zonnestralen uitmaken en een rol kunnen spelen bij de afbraak van collageen.
Advanced Day Eye Protect bevat antioxidant extract van theobroma-cacaozaad om de negatieve effecten van blauw licht van de zon te verminderen.
Een combinatie van cafeïne en hesperidin helpt bij het verminderen van tekenen van donkere kringen onder de ogen en houdt de huid rondom de ogen beschermd, helder en verfrist.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.