Medik8 ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECTâ„¢ SieroSanto
Medik8 ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECTâ„¢
0 Reviews | Review toevoegen

Age-Defying Moisturiser met fotolyase SPF50+ | PA++++

€ 76,95
€ 65,41
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Advanced Day Ultimate Protect is een krachtige combinatie van actieve ingrediënten om te beschermen tegen alle oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Advanced Day Ultimate Protect is de ideale moisturiser die kan worden gebruikt voor de meest geavanceerde bescherming tegen UV-stralen, het milieu en DNA-schade van de huid.

 Vrij van synthetische kleuren  Vrij van kunstmatige geuren
 Parabenenvrij  Fosfaatvrij
 Vrij van palmolie  Alcoholvrij
 Diervriendelijk  Vegan

Gebruik:
  1. Breng als laatste stap in uw huidverzorgingsroutine een royale hoeveelheid (¼ theelepel of 5 pompjes) Advanced Day Ultimate Protect aan op het gezicht, voeg meer toe voor de hals en het decolleté en vermijd de oogcontouren.
  2. Gebruik lichte, opwaartse bewegingen en laat intrekken.
  3. Breng indien nodig gedurende de dag opnieuw aan, en elke 2 uur in direct zonlicht.
  4. Perfect als laagje over je favoriete Medik8 vitamine C-serum.

Voordelen: 

*Ultieme UV bescherming

Om onze ultieme zonnebrandcrème te maken, gebruiken we het hoogste niveau van bescherming tegen de zon: SPF 50+ PA++++, om door de zon veroorzaakte vroegtijdige tekenen van huidveroudering te voorkomen.

*DNA Herstel Enzymen
Ingekapselde fotolyase, een door licht geactiveerd DNA herstel-enzym, helpt de natuurlijke herstelmechanismen van de huid na blootstelling aan UV te ondersteunen.

*Medik8’s meest geavanceerde bescherming tegen milieu-invloeden
De zonnebrandcrème biedt de huid de ultieme bescherming tegen het milieu en biedt bescherming tegen blauw licht, infrarood licht, glycatie en vervuiling.

*Voor het hele jaar
Advanced Day Ultimate Protect biedt veerkrachtige bescherming in elke situatie, seizoen of locatie. Ultieme bescherming in de heetste zomerzon, voedend voor de huid in de koudste winter. Het is ontworpen om 365 dagen per jaar een steunpilaar te zijn in uw huidverzorgingsroutine.

*Dagelijkse hydratatie
Doordrenkt met voedende squalane en hydraterende multi-gewicht hyaluronzuur om de huidteint dagelijks te hydrateren.

Sleutelingrediënten:

*Geavanceerde UV Filters
Een complex van hoogwaardige, moderne chemische zonnefilters die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun hoge prestaties op de huid, fotostabiliteit en huidvriendelijke voordelen.

*Ingekapseld fotolyase
Fotolyase, afgeleid van planktonextract, is een door licht geactiveerd DNA herstel-enzym dat de natuurlijke afweermechanismen van de huid ondersteunt tegen DNA-schade veroorzaakt door UV-licht.

*Bosbessenzaadolie
Bosbessenzaadolie, duurzaam gewonnen uit 800.000 bosbessen, is rijk aan bètacaroteen en werkt als een natuurlijke bescherming tegen blauw licht.

*Marrubium Vulgare Extract
Een krachtige antioxidant die essentiële bescherming biedt om de gevoelige huid te beschermen tegen door vervuiling veroorzaakte schade.

*Carnosine
Carnosine, een beschermende peptide dat van nature in het lichaam wordt aangemaakt, blokkeert de binding van huidbeschadigende suikers aan collageen in de huid in een proces dat glycatie wordt genoemd. Dit helpt de vorming van rimpels te voorkomen en beschermt de huid tegen infraroodschade.

*Squalane
Squalane is een bijna huididentieke lipide die de natuurlijke huidbarrière ondersteunt en de huid hydrateert en voedt.

*Multi-gewicht hyaluronzuur
Met een uniek vermogen om meer dan 1000x zijn eigen gewicht aan water aan te trekken en vast te houden, kan hyaluronzuur vocht opnemen, waardoor de huid zowel gevoed als soepel aanvoelt.

Hoe het werkt:

Ons hoogste SPF-product in het Medik8-assortiment, dat het hoogste niveau van PA+ bescherming tegen UVA-stralen biedt – PA++++. We gebruiken een complex van hoogwaardige, moderne zonnefilters die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun fotostabiliteit, hoge prestaties op de huid en huidvriendelijke voordelen.

  1. Advanced Day Ultimate Protect zonbescherming wordt versterkt door DNA herstel-enzymen. Blootstelling aan UV-stralen kan leiden tot DNA-schade, met als gevolg een effect op natuurlijke processen zoals afweermechanismen tegen vrije radicalen en de productie van collageen. Fotolyase, een door licht geactiveerd enzym, ondersteunt de natuurlijke herstelmechanismen van de huid om toekomstige vorming van zichtbare fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie veroorzaakt door UV-blootstelling te voorkomen. De fotolyase is ingekapseld om de penetratie in de huid te optimaliseren, waardoor anti-verouderingsresultaten van de volgende generatie worden geleverd, waaronder een gezonder uitziende en veerkrachtigere huid met een natuurlijke glans.
  2. UV-stralen zijn niet het enige waar we onze huid tegen moeten beschermen; we worden ook het hele jaar door blootgesteld aan een aantal andere dagelijkse factoren die vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken.
  3. Advanced Day Ultimate Protect bevat duurzaam geproduceerde bosbessenzaadolie, een natuurlijk schild tegen blauw licht. Blauw licht van de zon kan schade door vrije radicalen of zichtbare hyperpigmentatie veroorzaken. Bosbessenzaadolie  kan het blauwe licht absorberen voordat het de huid raakt, waardoor schade door blootstelling aan blauw licht wordt geminimaliseerd.
  4. Marrubium vulgare-extract biedt een superieure verdediging tegen vervuiling om de schade veroorzaakt door milieuverontreinigende stoffen te beperken door de huidcellen te beschermen en helpt de huidbarrière te versterken.
  5. Carnosine is een multi-tasking dipeptide dat beschermt tegen zowel glycatie als infrarood. Glycatie is een natuurlijk verouderingsproces waarbij voedingssuikers reageren met eiwitten zoals collageen, waardoor ze worden omgezet in geavanceerde glycatie-eindproducten (A.G.E.’s) die niet kunnen worden vernieuwd, wat leidt tot fijne lijntjes en rimpels. Advanced Day Ultimate Protect gebruikt carnosine om de glycatiereactie te remmen en de huid te beschermen tegen door glycatie veroorzaakte huidveroudering. Carnosine kan de huid ook beschermen tegen infraroodstralen, die ongeveer de helft van de zonnestralen uitmaken en waarvan bekend is dat ze een rol spelen bij de afbraak van collageen. Voedende squalane en hydraterend hyaluronzuur werkt om de huid langdurig te hydrateren en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.