Medik8 ADVANCED NIGHT EYE™ SieroSanto
Medik8 ADVANCED NIGHT EYE™
0 Reviews | Review toevoegen

Rejuvenating Repair Eye Cream

€ 59,35
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Toevoeging van Midnight Repair-complex en geoptimaliseerd voor gebruik met vitamine A-serums om de resultaten te optimaliseren.

 Vrij van synthetische kleuren  Vrij van kunstmatige geuren
 Parabenenvrij  Fosfaatvrij
 Vrij van palmolie  Alcoholvrij
 Diervriendelijk  Vegan

Gebruik: 

Gebruik na het reinigen ’s avonds de spatel om Advanced Night Eye rond de ogen aan te brengen.

Voordelen:

*Jeugdiger uitziende ogen
Word wakker met jonger uitziende ogen. Deze rijke oogcrème glijdt over de huid en geeft je de ultieme ontspannende ervaring terwijl je hem heel voorzichtig in de tere huid rond de ogen masseert.

*Werkt gedurende de nacht
Ontworpen om de nachtelijke regeneratieve cyclus van de huid te verbeteren, het werkt terwijl u slaapt om een gladde en stevige oogcontour te geven. Met een zacht, neutraal aroma kan het worden toegevoegd aan uw bestaande nachtelijke regime.

*Werkt met Vitamine A Serums
Onze experts raden aan om het te combineren met onze vitamine A-serums voor maximale resultaten waar je huid dol op zal zijn.


Sleutelingrediënten:

*Midnight Repair Complex
Een combinatie van saskatoon bes, een celherstellende peptide en drakenfruit-extract, deze 3 uitzonderlijke antioxidanten pakken schade door vrije radicalen aan die is ontstaan tijdens de dagelijkse blootstelling aan UV-stralen en vervuiling.

​*N-Acetyl Glucosamine
Dit van nature voorkomende molecuul in het lichaam werkt synergetisch met eerder aangebrachte retinol-serums om de aanmaak van hydratatie aan te moedigen.

​*Hesperidin
Van nature aanwezig in citrusvruchten, hesperidin, verbetert de bloedcirculatie en versterkt de haarvaatjes voor een helderdere huid onder de ogen.

*Matrixyl™ 3000*
Een combinatie van peptiden die de huid “verleiden” om meer collageen aan te maken, waardoor de huid wordt verstevigd en voller is en fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes worden geminimaliseerd.

*Cafeïne
Revitaliserende cafeïne helpt de grootte van bloedvaten te verminderen om donkere kringen onder de ogen te verminderen.

*MATRIXYL™ 3000 is een handelsmerk van Sederma Inc.

Hoe het werkt:

Een voedende en toch snel intrekkende oogcrème voor de nacht die inwerkt terwijl de cellen het actiefst zijn: tijdens de schemering.
Medik8’s kenmerkende Midnight Repair Complex combineert de antioxiderende kracht van saskatoonbes, drakenfruit-extract en een celherstellende peptide. Deze werken synergetisch samen om uitzonderlijke bescherming te bieden tegen schade door vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering kan veroorzaken.
Liftende peptide, matrixyl 3000, verhoogt snel de collageenproductie voor stevigere oogcontouren, terwijl hesperidin en cafeïne donkere kringen onder de ogen verlichten.
De oogcrème voor de nacht is geoptimaliseerd voor gebruik met vitamine A-serums. N-acetylglucosamine werkt in synergie met retinol om de productie van hyaluronzuur te stimuleren. Hyaluronzuur helpt de huid te verstevigen, voller te maken voor een jeugdig uitziende huid onder de ogen.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.