1 / 3  Bezig met laden...

Medik8 ADVANCED DAY EYE PROTECT™

Anti-Ageing Eye Cream SPF 30 | 5* UVA

Medik8 ADVANCED DAY TOTAL PROTECT™

Anti-Ageing Moisturiser SPF 30 | 5* UVA

Medik8 ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECT™

Age-Defying Moisturiser met fotolyase SPF50+ | PA++++

Medik8 ADVANCED NIGHT RESTORE™

Rejuvenating Cellular Repair Cream

Medik8 BAKUCHIOL PEPTIDES

Bakuchiol Peptides is doordrenkt met verhelderende peptiden hetgeen een egale, verlichte huidteint bevordert

Medik8 BALANCE MOISTURISER™ & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR™

97% Oil-Free Probiotic Mattifier & AHA Surface Perfector

Medik8 C-TETRA CREAM®

Lipid Vitamin C Antioxidant Cream

Medik8 C-TETRA EYE®

Lipid Vitamin C Antioxidant Eye Serum

Medik8 C-TETRA LUXE ®

Lipid Vitamin C Antioxidant Serum

Medik8 C-TETRA®

Lipid Vitamin C Antioxidant Serum

Medik8 CLARIFYING FOAM™

Oil-Free AHA/BHA Blemish Cleanser

Medik8 CLARITY PEPTIDES

Serum op basis van 10% niacinamide

Medik8 COPPER PCA PEPTIDES®

Patented Copper Antioxidant Energising Peptide Serum

Medik8 CREAM CLEANSE™

Gently Exfoliating Cream Cleanser

Medik8 CRYSTAL RETINAL 10™

Stable Retinal Night Serum Ultra-Strength Vitamin A

   1  2 3  

Vitamine C + Zonbescherming overdag
Vitamine A ’s nachts

Onze ultieme missie is om je te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken. Onze aanpak voor anti-aging huidverbetering, is ingekapseld in onze eenvoudige CSA-filosofie. Bij Medik8 geloven we dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ’s nachts. Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.
 

*Vitamine C

Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt een belangrijke antioxidantbescherming, stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en helderdere huid. Breng ’s ochtends vitamine C aan voor een bescherming gedurende de hele dag tegen omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken.

*Zonbescherming SPF

Naar schatting wordt 80% van de huidveroudering veroorzaakt door de zon. Helaas, huidschade veroorzaakt door de zon komt niet alleen voor als het zonnig is. Als het licht is, betekent dit dat de zonnestralen je nog kunnen bereiken. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds ongeveer 50% UV-straling die je huid bereikt. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is fundamenteel voor een jeugdige huidskleur. Medik8 heeft een reeks mooi lichte maar krachtige zonbeschermers die de huid beschermen en voeden. Maak je geen zorgen, onze high-tech Medik8-zonnebrandmiddelen voelen niet plakkerig en vettig aan zoals op het strand. Koop hier je zonbeschermingsproducten.

*Vitamine A

Als de experts in vitamine A (ook bekend als retinol), heeft Medik8 een breed scala aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl je slaapt. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het heeft tal van voordelen voor de huid, waaronder het versnellen van cellulaire vernieuwing en het verminderen van talgproductie. Het is cruciaal dat vitamine A wordt gestabiliseerd en een gecontroleerde afgifte heeft om maximale potentie te garanderen met minimale irritatie.


Anti-aging huidverbetering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het volgen van onze eenvoudige CSA-filosofie zal helpen de teint en de textuur van je huid te verbeteren waardoor het gezond en jeugdig oogt.