Medik8 BALANCE MOISTURISER™ & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR™ SieroSanto
Medik8 BALANCE MOISTURISER™ & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR™
0 Reviews | Review toevoegen

97% Oil-Free Probiotic Mattifier & AHA Surface Perfector

€ 63,75
€ 54,19
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
 Vrij van synthetische kleuren  Vrij van kunstmatige geuren
 Parabenenvrij  Fosfaatvrij
 Vrij van palmolie  Alcoholvrij
 Diervriendelijk  Vegan

Gebruik:
  1. Breng na het reinigen ’s ochtends en ’s avonds de Balance Moisturiser gelijkmatig aan op het gezicht, de hals en het decolleté.
  2. Optioneel: gebruik Glycolic Acid Activator 2-3 keer per week voor verbeterde prestaties en exfoliatie. Breng ’s avonds na het reinigen 4-6 druppels aan op gezicht, hals en decolleté. Breng na droging Balance Moisturiser aan. Breng de producten afzonderlijk aan, meng Glycolic Acid Activator en Balance Moisturiser niet rechtstreeks.

Voordelen:

*Verhoogt de hydratatie
Deze dagelijkse vochtinbrengende crème werkt om de huid in balans te brengen en de hydratatie te stimuleren, voor een zichtbaar soepele, gladde huid.

*Lichtgewicht en zacht
Lichtgewicht en zijdezacht, het smeert gemakkelijk uit over de huid en trekt moeiteloos in voor een matte en zichtbaar gevoede huid. Ideaal voor een onzuivere huid of mensen met vergrote poriën.

*Glycolzuur activator
Glycolzuuractivator exfolieert de huid om een zichtbaar helderdere huidteint te bevorderen.

*Perfect Product Paar
Crystal Retinal is de perfecte keuze van vitamine A om te gebruiken met Balance Moisturiser & Glycolic Acid Activator. Het helpt het verschijnen van onvolkomenheden te minimaliseren; omdat retinal een unieke vorm van vitamine A is die direct antibacterieel werkt op de huid.


Sleutelingrediënten:

*Probiotica & Postbiotica
Het in evenwicht houden van de huid door het stimuleren van goede bacteriën en het beperken van de slechte, pre- en postbiotica bevordert een zichtbaar gezonde, evenwichtige huid.

*Niacinamide
Dit kalmerende, ontstekingsremmende ingrediënt, ook wel bekend als vitamine B3, helpt snel roodheid en irritatie rond de onzuiverheid zichtbaar te verminderen, terwijl het de talgproductie reguleert om verstopte poriën te voorkomen.

*Beta-Glucan
Een natuurlijk extract van haver, Beta-Glucan, biedt onmiddellijk comfort aan een ontstoken huid.

*Kaneel Extract
Een natuurlijk antibacterieel kaneelextract helpt om onzuiverheden veroorzakende bacteriën te beperken, terwijl het ook een evenwichtige olieproductie in de huid ondersteunt.

*Glycolzuur
Een krachtige AHA, glycolzuur, helpt de buitenste lagen van de huid zichtbaar te exfoliëren om een zichtbaar helderdere en zuiverdere huidteint achter te laten.


Hoe het werkt:

Onzuiverheden kunnen worden veroorzaakt door veranderingen in het microbioom van de huid, de beschermende bacterie die voortleeft het huidoppervlak. Balance Moisturiser helpt de microbioomfunctie te ondersteunen, voor een gezond ogende huid.
Prebiotica en postbiotica voeden de goede bacteriën die op het huidoppervlak leven om een gezonde flora aan te moedigen, te helpen een langdurige, heldere huid in balans te brengen en zichtbaar te herstellen.
Kaneelextract werkt in synergie met de pre- en probiotica om het aantal onzuiverheden veroorzakende bacteriën, zoals P. acnes, te verminderen.
Ondertussen werkt bèta-glucan om de huid te kalmeren, terwijl niacinamide roodheid kalmeert.
Glycolic Acid Activator, onze AHA-oppervlakperfector, wordt gebruikt om de kracht van Balance Moisturiser te versterken door de opname ervan in de huid te bevorderen.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.