Medik8 CALMWISE SERUM™ SieroSanto
Medik8 CALMWISE SERUM™
0 Reviews | Review toevoegen

Anti-Redness Elixir

€ 50,55
€ 42,97
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
 Vrij van synthetische kleuren  Vrij van kunstmatige geuren
 Parabenenvrij  Fosfaatvrij
 Vrij van palmolie  Alcoholvrij
 Diervriendelijk  Vegan


Gebruik:
  1. Na het reinigen ’s ochtends en ’s avonds 6 druppels Calmwise Serum over het gezicht masseren waar nodig.
  2. Laat intrekken voordat u de moisturizer aanbrengt.
  3. Volg met een zonbeschermer overdag.

Voordelen:

*Anti-roodheid
Teprenone, het belangrijkste actieve ingrediënt in Calmwise Serum, blijkt de rode, reactieve huid in slechts 1 maand zichtbaar te verminderen.


*Herstelt de huid
Als het ultieme herstellende serum verbetert het de stevigheid en hydratatie van de huid, waardoor de huid soepel en stralend wordt.


*Kalmerend
De verzachtende formule is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, dus niet-irriterend, parfumvrij en vrij van parabenen.


*Niet-Comedogeen
Het lichtgewicht serum is geschikt voor alle huidtypes, is niet-comedogeen en zal acne niet verergeren, waardoor het een fantastisch serum is om de roodheid die gepaard gaat met puistjes te kalmeren.


Sleutelingrediënten:

*Teprenone
Een gepatenteerde actieve stof tegen roodheid die helpt de levensduur van huidcellen te verlengen, de beschermende barrière van de huid te verbeteren en de gevoeligheid te verminderen.


*Organic Sage Extract
Een krachtige natuurlijke antioxidant die helpt ontstekingen en irritatie te kalmeren.Hoe het werkt:

Dit intelligente serum tegen roodheid ondersteunt de gevoelige huid door de levensduur van huidcellen te verlengen. Het DNA in onze huidcellen bevat een reeks aminozuren die telomeren worden genoemd. Deze worden continu korter naarmate we ouder worden en worden uiteindelijk zo klein dat ze celdood veroorzaken.
Teprenone helpt om te stabiliseren. Dit verlengt de levensduur van de cel en verbetert daardoor de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Hierdoor wordt de gevoeligheid van de huid voor externe factoren verminderd. In onderzoeken* is aangetoond dat teprenone de levensduur van een cel met maar liefst een derde verlengt.
*Onafhankelijke proef door Sederma
Biologisch salie-extract wordt gebruikt naast Teprenone om aanvallen door vrije radicalen te voorkomen. Het heeft krachtige antioxiderende eigenschappen en beschermt de huid tegen milieuschade om voortijdige tekenen van huidveroudering te voorkomen. Het extract werkt ook ontstekingsremmend om de roodheidgevoelige huid te kalmeren, waardoor een gladde en egale huidteint ontstaat.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.