Medik8 CALMWISE SOOTHING CLEANSERâ„¢ SieroSanto
Medik8 CALMWISE SOOTHING CLEANSERâ„¢
0 Reviews | Review toevoegen

Ultra-Mild Chlorophyll Foam

€ 35,95
€ 30,56
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
 Vrij van synthetische kleuren  Vrij van kunstmatige geuren
 Parabenenvrij  Fosfaatvrij
 Vrij van palmolie  Alcoholvrij
 Diervriendelijk  Vegan

Gebruik:
  1. Elke ochtend en avond Calmwise Soothing Cleanser in de handpalm pompen en in een vochtig gezicht en hals masseren.
  2. Verwijder het schuim voorzichtig met water en dep het gezicht droog.

Voordelen:

*Kalmerend en verzachtend
Doordrenkt met ontstekingsremmende ingrediënten om de kwetsbare of gevoelige huid te kalmeren en te verzorgen, wat op zijn beurt helpt om roodheid of blozen te verminderen.


*Zacht en toch effectief
Milde oppervlakteactieve reinigingsmiddelen worden gecombineerd met hydraterende glycerine om onzuiverheden zachtjes van de huid te wassen, zonder de tere huid te verstoren of uit te drogen.


*Post-Treatment reiniger
De perfecte Medik8-reiniger voor huiden na een behandeling om een tijdelijk aangetaste huidbarrière te ondersteunen en te verzachten.


*Perfect Product Paar
Lipid Balance Cleansing Oil en Calmwise Soothing Cleanser vormen de perfecte dubbele reinigingspartners om ervoor te zorgen dat u het meeste krijgt; zachte maar effectieve verwijdering van zonnebrandcrème en make-up in de avond.


Sleutelingrediënten:

*Teprenone
Een gepatenteerde actieve stof tegen roodheid die helpt de beschermende barrière van de huid te ondersteunen en de huid te kalmeren.


*Chlorofyl
Een natuurlijk groen pigment dat fungeert als energiebron voor planten. Op natuurlijke wijze reinigend met krachtige antioxiderende eigenschappen, ontgift het de huid terwijl het de vernieuwingscyclus van de huid zachtjes stimuleert voor een gezonde gloed van binnenuit.


*Vitamine K2
Een krachtige voedingsstof die helpt de huidsterkte te ondersteunen tegen roodheid.


*Biologische Zoete Sinaasappelolie
Natuurlijk geurende, biologische zoete sinaasappelolie verzacht en kalmeert voor een frisse huid.


Hoe het werkt:

Calmwise Soothing Cleanser is zorgvuldig samengesteld om de roodheidgevoelige huid te verzorgen en is pH-gebalanceerd om ervoor te zorgen dat u de zachtste reiniging krijgt. De diep herstellende formule helpt de natuurlijke afweer van de huid tegen omgevingsstressoren te ondersteunen.
Versterkt met groen chlorofyl dat wordt gebruikt om de vitaliteit van de huid te stimuleren en de huid te ontgiften van vrije radicalen.
Teprenone is een gepatenteerde actieve stof die helpt de hydratatie van de huid te maximaliseren en om de verschijning van roodheid te kalmeren.
Vitamine K helpt de stevigheid van de huid te ondersteunen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.