Nuori

Nuori is een Deens no-nonsense skincare merk dat heel erg focust op verse verzorgingsproducten met de meest pure samenstelling die bovendien zeer efficiënt zijn.

De Nuori producten bevatten stuk voor stuk enkel ingrediënten die van 100% natuurlijke oorsprong zijn. Anders zouden ze ook helemaal niet binnen mogen bij Skin Clinic!

De Nuori producten bevatten dus zeker geen parabenen, minerale oliën en petrolatum, PEG’s, PPG’s, MEA, DEA, TEA, phtalaten, siliconen en sulfaten en meer van die chemische rommel die je huid enkel maar irriteren en je hormoonhuishouding van de wijs brengen.

Omdat Nuori zo sterk inzet op verse producten, maken ze zeker geen gebruik van synthetische bewaarmiddelen, synthetische parfums of andere additieven om de textuur of de bewaartijd te veranderen. En dat kan jouw lichaam enkel maar ten goede komen want dergelijke additieven hebben jammer genoeg een sterke invloed op je hele lichaam.

Je Nuori producten zal je geen jaren kunnen bewaren in je kast, maar goed ook want dat wil zeggen dat ze helemaal puur natuur zijn! Trouwens, je zal huid zal er zo dol op zijn, dat ze in een mum van tijd op zijn. :-)
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies