All good things come in a box

Goed nieuws! Vanaf 18 november kan je bij Skin Clinic terecht voor jouw RainPharma Slaapbox! Een elegante box in magisch blauw, met daarin alles wat jij nodig hebt voor een spetterende dag vol energie en om heerlijk tot rust te komen ‘s avonds. Zodat jij optimaal verzorgd en in volledige harmonie voor de dag (en nacht) komt!

Vanaf 18 november vind je deze prachtige RainPharma Bonjour Bonsoir Slaapbox (t.w.v. €59,75) voor slechts €14,90 extra bij het novembernummer van Goed Gevoel.

Goed nieuws, je kan hem vandaag al bestellen bij ons, zo ben je zeker van jouw exemplaar op 18 november.

LET OP: Als je bij het bestelproces aanduidt dat je de box komt afhalen, hoef je geen verzendingskosten te betalen. Anders betaal je de normale verzendkosten. De boxen zijn vanaf 16 september beschikbaar in de winkel, enkel voor diegenen die hem besteld hebben. OP = OP!

Wat zit er in de box?

  • Bonjour Shower Wash in pocket formaat
  • Bonsoir Shower Wash in pocket formaat
  • Clever Night Remedy van in pocket formaat om jouw huid zich optimaal te laten herstellen terwijl jij slaapt!
  • Oordopjes om heerlijk van de stilte te kunnen genieten
  • Betoverend slaapmasker van zijde om zeker te zijn dat je volop van je schoonheidsslaapje kan genieten
 

Harmonieuze groetjes

Maarten 


Bezig met laden...

RainPharma Bonjour Bonsoir Slaapbox

Een luxueuze bewaarbox in magisch blauw met premium producten in: Bonjour Shower Wash, Bonsoir Shower Wash, Clever Night Remedy, oordopjes en een slaapmasker.

De magie in jou naar boven brengen is onze grootste passie. Dat doen we door jouw dagelijkse rituelen heel bijzonder te maken. Slapen als in een sprookje van duizend-en-een nacht, opstaan met een gouden gloed, elke dag met vleugels starten.

Om jouw dagen van een gouden randje te voorzien, gaan we te rade bij moeder natuur. Want het allerbeste voor jouw lichaam, huid en haar vinden we in de wonderlijke rijkdom van de natuur en bottelen we voor jou in magische formules en elixirs. RainPharma, it’s a kind of magic.

Bestel nu jouw RainPharma Bonjour Bonsoir Slaapbox bij ons zodat je zeker bent van jouw exemplaar bij jouw Goed Gevoel magazine!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.