RainPharma Aurora Diffuser Dark Forest
0 Reviews | Review toevoegen

Aurora Dark Forest, een prachtig donkergroene kleur.

€ 269,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Aurora Dark Forest, een prachtige donkergroene kleur. Steek het lampje aan voor een ombre-effect, of laat het licht uit. Een stijlvol design-object.
Dankzij het Smart Touch principe kan je de Aurora Diffuser op verschillende miststanden en lichtstanden zetten. Kies zo de juiste sfeer voor elk moment, met de juiste hoeveelheid geuren licht. 

Met de Aurora Diffuser verstuif je urenlang vleugjes natuur in huis. Het toestel vul je met water en essentiële olie en plug je in in het stopcontact. 
Zodra je de Aurora Diffuser inschakelt, verspreidt het geruisloos een geurige, witte, droge en koude mist. Het water moet niet opwarmen, maar verstuift onmiddellijk door middel van ultrasone golven.

Via de Smart Touch knop bepaal je de drie miststanden en vijf lichtstanden.

De inhoud bedraagt 1,3 liter. 

Voor deze exclusieve aroma diffuser nam onze verbeelding ons mee naar de Aurora lichtstromen aan de donkere hemel van de polen van onze planeet. Deze verwondering bundelden we in een schouwspel van licht, mist en natuurlijke geuren. De Aurora Diffuser komt helemaal tot leven in deze collectie kleurrijke kokers. Welke kies jij? Eindeloos genieten. Een must have voor elke interieur.

Dark Forest - Groen is half lichtdoorlatend

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.