Wat is het Smart Nutrition Project nu eigenlijk?
Voel je je vaak futloos en moe? Ziet je huid er dof uit? Voel je dat je lichaam nood heeft aan een opkikker? En is een kilootje of twee lichter mooi meegenomen? Dan is het Smart Nutrition Project iets voor jou!

Dit is een slim en kort programma dat je huid weer laat stralen, je doet bruisen van energie en waar je een tot twee kilootjes mee verliest.


 

De beste versie van jezelf

Het programma duurt minstens één week, maar je kan het Smart Nutrition Project volgen zolang je zelf wilt, afhankelijk van jouw eigen noden of doelstellingen. Je kan er op elk moment mee beginnen.

Er zijn verschillende redenen om met dit slimme programma te starten: als korte kuur tussendoor, als aanvulling tijdens het sporten, om je huid weer te laten stralen, om je huidige gewicht onder controle te houden... Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een nog betere versie van jezelf. 
 

Gezonde levensstijl

Het Smart Nutrition Project draait om een gezonde levensstijl. Je eet elke dag je nodige porties groenten en fruit en drinkt 2 liter water. Daarnaast is belangrijk om goed te bewegen en voldoende te slapen. Verder vul je aan met kwalitatieve eiwitshakes en de basis voedingssupplementen.


 

Voordelig aan de start

In de Smart Nutrition Box vind je alles wat je nodig hebt om met het programma te starten. Een grote pot eiwitshake en de basis voedingssupplementen zetten je op weg. De box is maar liefst 15% voordeliger dan de losse producten.

Benieuwd? Bestel dan jouw startbox via onze webshop of spring gerust binnen in onze zaak te Ieper voor meer info.

  RainPharma team     17-05-2022 15:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies