Bij Santos Hair & Skin Clinic Ieper zijn we trots dat we Oway verdelen! Het past helemaal bij onze natuurlijke & gezonde aanpak.

Oway is een samentrekking van Organic Way, een uitdrukking die biologie (Organic) combineert met levensstijl (Way).

Het roept een wereldbeeld op dat het cyclische omarmt, zoals belichaamd in respect voor het ecosysteem, het recyclen van hulpbronnen en de natuurlijke cycli die onze ingrediënten produceren. 

Waarom biologisch en niet biodynamisch? Simpelweg omdat we onze merknaam begin 2000 hebben gekozen, in een periode waarin we de vruchten plukten van jarenlang baanbrekend onderzoek naar biologische ingrediënten.

Biodynamica bracht in 2010 een revolutie teweeg in onze benadering van professionele cosmetica, en met de ervaring die we hebben opgedaan op ons landgoed in Ortofficina in de heuvels boven Bologna, verbouwen we nu onze eigen ingrediënten rechtstreeks, volgens een zero-mile-benadering van biodynamische landbouw.

Elk product is geformuleerd op basis van de meest geavanceerde principes van groene en schone chemie.

Hierop toevlucht nemen betekent voor Oway het waar mogelijk vervangen van synthetische grondstoffen door de beste natuurlijke of van nature afgeleide alternatieven, zonder dat deze keuze op enigerlei wijze ten koste gaat van de prestaties.

Integendeel, de voorkeur voor deze ingrediënten verhoogt het rendement van de professionele behandelingen van Oway, aangezien grondstoffen van natuurlijke oorsprong het voorrecht hebben om completer en multifunctioneel te zijn.

Dankzij deze vervanging en onophoudelijk onderzoek bevatten de meeste Oway-formules meer dan 90% natuurlijke ingrediënten.

De Oway-formules verbeteren concreet de haarvaten en huidstructuur bij elke toepassing, door middel van geconcentreerde, veelzijdige, professionele en aangename mengsels.

We streven naar het balanceren van ingrediënten die waarde, eigenschappen en effectiviteit aan het product toevoegen, voorbij enige aftrek of afwezigheid.

We kiezen ervoor om de unieke voordelen van onze grondstoffen te verbeteren, waarbij we de eliminatie van alle potentieel schadelijke stoffen die afwijken van de principes van agricosmetica® als vanzelfsprekend beschouwen.


 


Bezig met laden...

Oway Rebuilding Hair Bath 240ml

Herstellend bad voor zeer beschadigd haar, met slechte vezels, ruwe en poreuze structuren.

Oway Rebuilding Hair Mask 150ml

Heropbouwend masker voor zeer beschadigd haar, met slechte vezels, ruwe en poreuze structuren.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies