Huidverbetering

Pak specifieke huidproblemen aan, of voorkom de eerste tekenen van huidveroudering nu.

Skin Clinic Huidkuur

10 behandelingen + startbox Skin & Smart Nutrition Project – 1000


De Skin Clinic huidkuur is de kuur bij uitstek voor mensen die graag op huidverbetering willen werken en mooie resultaten willen behalen.

De kuur bestaat uit 10 behandelingen waarin we afwisselend volgende verzorgingen doen: microneedling, standaard gelaatsverzorgingen, mini-gelaatsverzorgingen en microcurrent. Voor thuisgebruik geven we een startbox met supplementen mee om de huid van binnenuit op te bouwen, alsook een startbox met gelaatsproducten om ook van buitenaf je huid te verbeteren. Heb je last van fijne lijntjes, rimpels, littekens, pigmentatie, vale teint, … dan is dit de kuur voor jou! (Ideaal voor 20+ en 30+ ers)

Peeling

90

5 behandelingen + startbox Skin & Smart Nutrition project – 550


Onze peelings zijn zo geformuleerd dat ze specifieke huidproblemen aanpakken. De Skin Care Therapist overlegt vooraf met je welke peeling het meest geschikt is, zo hebben we peelings voor fijne lijntjes, pigmentatie, acné en specifiek voor de ogen. Een 2 weken voor de peeling moet je je huid voorbereiden met de juiste producten (deze worden uitgelegd bij het intake gesprek) om zo het beste resultaat te bekomen. 

 

Anti-aging Peel

130

 

5 behandelingen + startbox Skin & Smart Nutrition project – 750

 

Mooie anti-aging behandeling speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. Huidveroudering is een proces dat ontstaat door interne en externe factoren, waaronder UV-stralen, roken, levensstijl, erfelijke factoren, …

Deze peeling gaat het verdedigingsmechanisme van de huid activeren en zo de celvernieuwing van je huid stimuleren. Zo zal je huid zijn elasticiteit en vitaliteit terugvinden. De behandeling is los te ondergaan als onderhoudsbehandeling maar ook in een kuur van 5 behandelingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat veel beter zal zijn. Uw huid zal weer in staat zijn tegen de verschillende huidverouderingsfactoren te strijden.

Microneedling

145

5 behandelingen + startbox Skin & Smart Nutrition Project  – 800


Microneedling, of ook wel Collagen Induced Therapy genoemd, is een vaak toegepaste en succesvolle anti-aging techniek waarbij er microscopisch kleine gaatjes worden gemaakt in het huidoppervlak. Dit is een veilige en biologische methode om de aanmaak van collageen en elastine in uw huid op een natuurlijke manier te stimuleren.

Deze techniek is uiterst efficiënt bij lichte en diepere rimpels rond de ogen en mond, verslapping, littekens, pigmentatie, … . Om het beste resultaat te behalen, is het belangrijk om de huid enkele weken voor de behandeling voor te bereiden met de juiste producten. We raden altijd een kuur aan van minimum 4 behandelingen, om zo de huid optimaal te verbeteren.

 

 

Microcurrent

95

10 behandelingen + startbox Smart Nutrition Project – 900

 

Het resultaat dat verkregen wordt door de bt-nano® wordt ook wel non-surgical facelift genoemd. Ik noem dit ook wel fitness voor het gelaat. Bt-nano is het ultieme, compacte apparaat waarmee maximaal resultaat verkregen kan worden door middel van spierversteviging en specifieke iontoforese. Hierdoor kunnen spieren worden verkort en verlengd, kan de huid worden gelift en kunnen ingrediënten van onze RainPharma producten worden ingesluisd. 

De behandeling is gebaseerd op de anatomie van het gezicht en deze specifieke en professionele kennis en ervaring is kan je uiteraard bij Skin Clinic Ieper terugvinden. De bt-nano techniek zal verslapte spieren hun stevigheid teruggeven en te aangespannen spieren (bv. fronsrimpels) weer laten ontspannen.

Tijdens de behandeling worden individuele spieren via een speciale techniek in de juiste richting ‘gelift’ met beweegbare elektroden, waar een microstroom doorheen loopt. Daarnaast brengt het toepassen van de microstroom de bloed en lymfestroming op gang. Hierdoor creëren we ook een positieve invloed op verschillende celprocessen, zo verhogen we de eiwit-en collageensynthese en kunnen we het huidweefsel gezond en stevig maken.

De bt-nano wordt steeds in kuurvorm toegepast en nadien kan je om de 3 à 4 weken langskomen om het resultaat te behouden (als je naar de fitness gaat dan ben je ook niet op 1 dag gespierd en moet je blijven gaan om je spieren te onderhouden). 

VIP Skin Clinic Huidkuur

kuur + startbox Skin & Smart Nutrition Project – 1.750

 

 

Met de VIP Skin Clinic huidkuur bereik je de grootste resultaten met een minimum aan huidherstel. Tijdens deze topkuur behandelen we je huid met microneedling, gelaatsverzorgingen, microcurrent en anti-aging peelings. Dit is een nog uitgebreidere vorm van de gewone Skin Clinic huidkuur.

 

Na reeds enkele behandelingen begin je al verschil te zien en te voelen, maar de echte resultaten zie je pas 6 maanden na je kuur. Uiteraard kom je na je kuur zeker om de 4 weken terug om een microcurrent behandeling te ondergaan, zodat je spieren zolang mogelijk stevig blijven. Ook bij deze kuur krijg je uiteraard een startbox mee met enkele supplementen om de huid van binnenuit op te bouwen, alsook een startbox met gelaatsproducten om van buitenaf je huid te verbeteren. Deze kuur is uitermate geschikt voor mensen met een rijpere huid en die aan maximale huidverbetering willen werken.