Huidverbetering

Pak specifieke huidproblemen aan, of voorkom de eerste tekenen van huidveroudering nu.

Skin Clinic Huidkuur

Voor het allerbeste resultaat!

De Skin Clinic huidkuur is de kuur bij uitstek voor mensen die graag op huidverbetering willen werken en mooie resultaten willen behalen. De kuur bestaat uit 10 behandelingen waarin we afwisselend volgende verzorgingen doen: microneedling, standaard gelaatsverzorgingen, peelings, mini-gelaatsverzorgingen en LED-behandelingen. Voor thuisgebruik geven we een aantal supplementen mee om de huid van binnenuit op te bouwen, alsook een kit producten om ook van buitenaf je huid te verbeteren. Heb je last van fijne lijntjes, rimpels, littekens, pigmentatie, vale teint, … dan is dit de kuur voor jou!

150 EUR (1 sessie)
900 EUR (10 sessies)

 

Peeling

Onze peelings zijn zo geformuleerd dat ze specifieke huidproblemen aanpakken. De Skin Care Therapist overlegt vooraf met je welke peeling het meest geschikt is, zo hebben we peelings voor anti-aging, pigmentatie, acné en specifiek voor de ogen.

Een 2 weken voor de peeling moet je je huid voorbereiden met de juiste producten (deze worden uitgelegd bij het intake gesprek) om zo het beste resultaat te bekomen. 

75 EUR

Microneedling

Microneedling, of ook wel Collagen Induced Therapy genoemd, is een vaak toegepaste en succesvolle anti-aging techniek waarbij er microscopisch kleine gaatjes worden gemaakt in het huidoppervlak. Dit is een veilige en biologische methode om de aanmaak van collageen en elastine in uw huid op een natuurlijke manier te stimuleren. Deze techniek is uiterst efficiënt bij lichte en diepere rimpels rond de ogen en mond, verslapping, littekens, pigmentatie, …

Om het beste resultaat te behalen, is het belangrijk om de huid 2 weken voor de behandeling voor te bereiden met de juiste producten.

145 EUR

LED-Behandeling

Een ideale behandeling voor mensen die de eerste tekenen van huidveroudering willen bestrijden, last hebben van acné of lichte pigmentatiestoornissen. In deze verzorging worden geavanceerde ingrediënten gecombineerd met de kracht van apparatuur (ultrasound, microcurrent en LED).

Deze behandeling is voor iedereen geschikt en nadien is er ook geen herstelperiode nodig.

85 EUR