Gelaatsverzorging

Draag zorg voor je gezicht.
Het is je persoonlijke visitekaartje

Gelaatsbehandeling

75


Als Expert Skin Care Therapist zijn mijn gelaatsbehandelingen gericht op huidverbetering en relaxatie. Tijdens de verzorgingen wordt er gebruik gemaakt van verschillende innovatieve huidproducten om de huid optimaal te verzorgen.Tijdens deze relaxerende en deugddoende  behandeling krijg je naast een dubbele reiniging en peeling ook een vers gemaakt gelaatsmasker en uiteraard een heerlijke aromamassage.

Bij elk bezoek wordt naar de conditie van de huid op dat moment gekeken, waardoor de gelaatsverzorging bijgevolg elke keer anders is. Een natuurlijke behandeling op maat van jouw huid! Door ook thuis de aangepaste verzorgingsproducten te gebruiken, krijg je een gezonde en stralende huid. Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken. Wil je nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden.

Huidanalyse

GRATIS


Een goede huidanalyse is de essentiële basis voor iedere behandeling. Je gezicht wordt nauwkeurig en professioneel onderzocht. Aan de hand van deze analyse geven we je een ultieme behandeling en productadvies op maat.

 

Producten testen

GRATIS


Wil je graag kennis maken met onze producten? Na de huidanalyse kan je direct de producten testen op je huid. Bij elke stap wordt er uitgelegd hoe je de producten het beste gebruikt. Zo ben je zeker dat het product bij je past.

Korte gelaats-behandeling

60

 

Heb je niet veel tijd maar wil je toch een opkikker voor je huid? Tijdens deze 45 minuten durende behandeling geven we je huid een welverdiende boost, uiteraard afgestemd op je huidconditie. Ook bij de mini-gelaatsverzorging maken we gebruik van een therapeutisch masker. Wil je graag een complete verzorging en ook een massage, kies dan voor een gelaatsverzorging of VIP gelaatsverzorging.

VIP gelaats-behandeling

105


Deze behandeling is dezelfde als de gelaatsverzorging (dubbele reiniging, peeling, vers gemaakt gelaatsmasker, aromamassage, …) maar er wordt eerst gestart met een heerlijk ontspannende rugmassage. De luxe gelaatsverzorging is ideaal als je graag een volwaardige gelaatsbehandeling wil EN je rug eens wil laten losmaken dankzij de combinatie van essentiële oliën en een drukpuntmassage.

Rainpharma Huidkuur

4 behandelingen + startbox skin & Smart Nutrition Project – 395

8 behandelingen + startbox skin & Smart Nutrition Project – 635

Heb je echt alles geprobeerd en blijf je met huidproblemen zitten? Ben je bereid om je huid echt te verbeteren, dan gaan we nog een stapje verder. Tijdens een huidverbeteringskuur van 2 maanden leer je exact wat jouw huid nodig heeft. Na een uitgebreid intakegesprek bekijken we samen wat we kunnen verbeteren. Heb je huidproblemen zoals acné of eczeem? Welke producten gebruik je nu thuis? Hoe ziet je voedingspatroon eruit? Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Ben jij er klaar voor? Boek nu je kuur en oogst over twee maanden de complimentjes!

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Bij een kuur van 4 behandelingen kom je om de 2 weken langs en bij een kuur van 8 behandelingen kom je wekelijks langs voor je verzorging en advies.