Lichaams-verzorging

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ga voor de totaalaanpak, en leg uw lichaam in de watten.

Indiase hoofdmassage

40 (30 min)


Een diep ontspannende en energetische massage van de bovenrug, schouders, nek, hoofdhuid en gelaat waarbij je (gekleed) op een stoel zit. Deze hoofdmassage vindt zijn oorsprong in de Ayurveda, het traditionele Indiase medische systeem. De therapeutische voordelen zijn uitgebreid: verlichting van nek-, schouders- en rugpijn, vermindert spanningshoofdpijn, helpt bij stress, laat je rustiger en dieper ademhalen, geeft een gezonde hoofdhuid en gezonder haar, …).

 

 

 

Relaxmassage

75 (60 min)


Als specialisten houden we van het geven van massages, daarom zijn we er ook erg goed in. We werken uitsluitend met de volledig plantaardige oliën van RainPharma.
Deze bestaan uit een mix van druivenpitolie, amandelolie, jojobaolie, arganolie en een unieke combinatie van essentiële oliën.

We nemen onze tijd om elke massage zorgvuldig uit te voeren. Behalve een weldaad voor de geest, zorgen onze massages ook voor een soepele en verzorgde huid, die nadien zijdezacht aanvoelt dankzij de kostbare ingrediënten in de oliën.

Rugmassage

45 (30 min)


Heel wat mensen kampen met rugklachten door stress, vermoeidheid, hoge werkdruk, slechte houding, … . Dankzij de combinatie van de juiste essentiële oliën en de juiste drukpunten maken we de rug terug losser en laten we je even helemaal ontstressen. Tijdens deze massage maken we ook gebruik van de natuurlijke oliën van RainPharma, om je huid ondertussen optimaal te verzorgen.

Rugverzorging

75 (60 min)


Wil je je rug eens goed onder handen laten nemen? Kies dan voor onze uitgebreide rugverzorging.

Tijdens deze ontspannende behandeling wordt je rug gescrubd en balsemen we je rug in met een aangepast en vers gemaakt masker. Terwijl je rugmasker inwerkt, kan je genieten van een hand- & armmassage. Om je relaxatie compleet te maken, krijg je nog een deugddoende rugmassage met essentiële oliën, mmm hemels.