Lichaams-verzorging

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ga voor de totaalaanpak, en leg uw lichaam in de watten.

Indiase hoofdmassage

30


Een diep ontspannende en energetische massage van de bovenrug, schouders, nek, hoofdhuid en gelaat waarbij je (gekleed) op een stoel zit. Deze hoofdmassage vindt zijn oorsprong in de Ayurveda, het traditionele Indiase medische systeem. De therapeutische voordelen zijn uitgebreid: verlichting van nek-, schouders- en rugpijn, vermindert spanningshoofdpijn, helpt bij stress, laat je rustiger en dieper ademhalen, geeft een gezonde hoofdhuid en gezonder haar, …).

 

 

 

Relaxmassage

60


Als specialisten houden we van het geven van massages, daarom zijn we er ook erg goed in. We werken uitsluitend met de volledig plantaardige oliën van RainPharma.
Deze bestaan uit een mix van druivenpitolie, amandelolie, jojobaolie, arganolie en een unieke combinatie van essentiële oliën.

We nemen onze tijd om elke massage zorgvuldig uit te voeren. Behalve een weldaad voor de geest, zorgen onze massages ook voor een soepele en verzorgde huid, die nadien zijdezacht aanvoelt dankzij de kostbare ingrediënten in de oliën.

Rugmassage

30


Heel wat mensen kampen met rugklachten door stress, vermoeidheid, hoge werkdruk, slechte houding, … . Dankzij de combinatie van de juiste essentiële oliën en de juiste drukpunten maken we de rug terug losser en laten we je even helemaal ontstressen. Tijdens deze massage maken we ook gebruik van de natuurlijke oliën van RainPharma, om je huid ondertussen optimaal te verzorgen.

Rugverzorging

75


Wil je je rug eens goed onder handen laten nemen? Kies dan voor onze uitgebreide rugverzorging.

Tijdens deze ontspannende behandeling wordt je rug gescrubd en balsemen we je rug in met een aangepast en vers gemaakt masker. Terwijl je rugmasker inwerkt, kan je genieten van een hand- & armmassage. Om je relaxatie compleet te maken, krijg je nog een deugddoende rugmassage met essentiële oliën, mmm hemels. 

Handverwenning

30
 

Zijn je handen overbelast? Last van droge en ruwe handen? Dan is deze handverwennerij iets voor jou.
LET OP: Dit is geen manicure! Een handverzorging is bij ons ter ontspanning en vooral verzorging van je huid. 

 Je handen worden eerst geweekt en gewassen in een ontspannend handbadje, dan scrubben we je dode huidcellen weg en kan je genieten van voedende een hand- & armmassage.

Voetverwenning

30

Last van droge en vermoeide voeten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. LET OP: Dit is geen pedicure!

Tijdens deze voetverwennerij kan je eerst genieten van een voetwassing met revitaliserende voetbadolie. Met onze detox scrub op basis van actieve houtskool reinigen en ontgeuren we je voeten. Als afsluiter kan je genieten van een verkwikkende voetmassage.