Huidverbetering

Pak specifieke huidproblemen aan, of voorkom de eerste tekenen van huidveroudering nu.

Microcurrent

95

10 behandelingen + startbox Smart Nutrition Project – 900

 

Het resultaat dat verkregen wordt door de bt-nano® wordt ook wel non-surgical facelift genoemd. Ik noem dit ook wel fitness voor het gelaat. Bt-nano is het ultieme, compacte apparaat waarmee maximaal resultaat verkregen kan worden door middel van spierversteviging en specifieke iontoforese. Hierdoor kunnen spieren worden verkort en verlengd, kan de huid worden gelift en kunnen ingrediënten van onze RainPharma producten worden ingesluisd. 

De behandeling is gebaseerd op de anatomie van het gezicht en deze specifieke en professionele kennis en ervaring is kan je uiteraard bij Skin Clinic Ieper terugvinden. De bt-nano techniek zal verslapte spieren hun stevigheid teruggeven en te aangespannen spieren (bv. fronsrimpels) weer laten ontspannen.

Tijdens de behandeling worden individuele spieren via een speciale techniek in de juiste richting ‘gelift’ met beweegbare elektroden, waar een microstroom doorheen loopt. Daarnaast brengt het toepassen van de microstroom de bloed en lymfestroming op gang. Hierdoor creëren we ook een positieve invloed op verschillende celprocessen, zo verhogen we de eiwit-en collageensynthese en kunnen we het huidweefsel gezond en stevig maken.

De bt-nano wordt steeds in kuurvorm toegepast en nadien kan je om de 3 à 4 weken langskomen om het resultaat te behouden (als je naar de fitness gaat dan ben je ook niet op 1 dag gespierd en moet je blijven gaan om je spieren te onderhouden).