Huidverbetering

Pak specifieke huidproblemen aan, of voorkom de eerste tekenen van huidveroudering nu.

Skin Clinic Huidkuur

10 x gelaat
1500 (120 min)

10 x gelaat, hals & decolleté
2000 (150 min)


De Skin Clinic huidkuur is de kuur bij uitstek voor mensen die graag op huidverbetering willen werken en mooie resultaten willen behalen.

De kuur bestaat uit 10 behandelingen waarin we afwisselend volgende verzorgingen doen: microneedling, standaard gelaatsverzorgingen, mini-gelaatsverzorgingen, microcurrent, microdermabrasie, zuurstoftherapie en radiofrequenties.

Voor thuisgebruik geven we een startbox met supplementen mee om de huid van binnenuit op te bouwen, alsook een startbox met gelaatsproducten om ook van buitenaf je huid te verbeteren. Heb je last van fijne lijntjes, rimpels, littekens, pigmentatie, vale teint, … dan is dit de kuur voor jou! (Ideaal voor 20+ en 30+ ers)

10 behandelingen + startbox Skin & Smart Nutrition Project – 1000


De Skin Clinic huidkuur is de kuur bij uitstek voor mensen die graag op huidverbetering willen werken en mooie resultaten willen behalen.

De kuur bestaat uit 10 behandelingen waarin we afwisselend volgende verzorgingen doen: microneedling, standaard gelaatsverzorgingen, mini-gelaatsverzorgingen en microcurrent. Voor thuisgebruik geven we een startbox met supplementen mee om de huid van binnenuit op te bouwen, alsook een startbox met gelaatsproducten om ook van buitenaf je huid te verbeteren. Heb je last van fijne lijntjes, rimpels, littekens, pigmentatie, vale teint, … dan is dit de kuur voor jou! (Ideaal voor 20+ en 30+ ers)