Veel mensen zijn bekend met de hoge kwaliteit en pure verzorging van RainPharma producten. Naast gelaatsverzorging en lichaamsverzorging heeft ook je haar veel baat bij een natuurlijke verzorging. Je haar is erg gevoelig voor schadelijke producten. Daarom hebben alle RainPharma haarverzorging producten uitsluitend plantaardige ingrediënten. De producten hebben bijzondere geuren en misschien een andere textuur dan dat je gewend bent. Maar wanneer je de producten gebruikt wil je snel niets anders meer. Het resultaat is sterk, glanzend en een gezonde volumineuze bos haar.  

RainPharma shampoo

Wanneer je bekend bent met RainPharma producten weet je dat alle producten bestaan uit natuurlijke en duurzame ingrediënten. Hierdoor kan iedereen de RainPharma producten met een gerust hart gebruiken. Alle producten zijn bijzonder zacht voor je (hoofd)huid, maar ook voor je haar. De RainPharma shampoo is geschikt voor alle haartypes en is zelfs te gebruiken op  gekleurd haar. De Pure shampoo RainPharma bestaat enkel uit werkzame en actieve ingrediënten en wordt niet verdunt met water. Zo zijn de producten niet alleen fantastisch voor je haar, maar ook voor het milieu, en je portemonnee. Zo heb je minder flessen nodig. Intens hydraterende ingrediënten maken het haar zacht en glanzend. Ook wordt de hoofdhuid gevoed en gekalmeerd. De shampoo bevat geen parfum, alleen heerlijk frisse essentiële oliën. 

RainPharma conditioner

Ben je op zoek naar een 100% plantaardige en verzorgende conditioner? Probeer dan de RainPharma conditioner. Het maakt je haar makkelijk doorkambaar na het wassen en zorgt daarnaast voor meer volume. Hij maakt je haar niet vettig of zwaar. De conditioner is een leave-on formule en hoef je dus niet uit te spoelen. Breng gemakkelijk aan op handdoek droog haar. Dit bespaard je veel tijd! RainPharma heeft niet alleen verzorgingsproducten, maar denkt ook mee aan andere factoren, zoals voedingssupplementen, shakes en dieet. Ben je op zoek naar gelaatsverzorging of lichaamsverzorging? Bekijk onze webshop voor het uitgebreide assortiment RainPharma producten. Neem contact met ons op voor een persoonlijk en professioneel advies.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al onze haarproducten:
Shampoo | Conditioner | Haar Treatment | Haarstyling