Op zoek naar de RainPharma Stevia shakes? Bij Skin-clinic hebben we een ruim assortiment. Bekijk onderstaand de producten in onze webshop. 


Bezig met laden...

RainPharma Shake Colombian Coffee

Een lekker eiwitrijk tussendoortje met de bittere smaak van echte koffie, een bakje troost in een energieke shake.

RainPharma Shake Raw Chocolate

Een lekker eiwitrijk tussendoortje met de pure smaak van ietwat bittere chocolade, voor de echte cacao-lovers.

RainPharma Shake Vegalicious Peanut

Tussendoortje met zoetstof uit Stevia en met de smaak van geroosterde pindanoten, voor wie gebrand is op smaak.

RainPharma Shaker 350ml

Een kwalitatieve shake beker. Inhoud: 350ml.

RainPharma Stevia Shakes

De RainPharma Stevia shakes staan bekend om hun pure smaken. Hou je liever van chocola of koffie? De shakes van RainPharma Stevia heeft voor ieder wat wils. Naast de natuurlijke en pure smaken zitten de RainPharma Stevia Shakes boordevol vegetarische eiwitten. Net als de andere producten van RainPharma hoef je je niet druk te maken om toegevoegde suikers of andere zoetstoffen. Alle producten van RainPharma zijn van puur plantaardige oorsprong.

RainPharma Stevia Shakes kopen?

Ben je op zoek naar een eiwit tussendoortje? De RainPharma Stevia Shakes zijn geschikt voor een afslankdieet of als toevoeging bij sporters zodat deze voldoende eiwit inname krijgen. De shakes kunnen daarom als vervanging van een maaltijd worden gebruik of als toevoeging. Wanneer je op zoek bent naar een geschikt dieet, dan kunnen we jou bij Skin-clinic ook voorzien van een persoonlijk advies. Zo ben je verzekerd dat je een shake kiest die bij jouw dieet past.