Omega 3-vetzuren beschermen tegen hart- en vaatziekten. Wanneer je een gezond eetpatroon nastreeft, hoort Omega 3 hier ook zeker in. Met de voedingssupplementen Omega 3 van RainPharma biedt ondersteuning zodat je genoeg Omega 3 tijdens jouw dieet binnenkrijgt. 


 


Bezig met laden...

RainPharma Omega Zen

Wij goochelen niet graag met gezondheidsclaims, maar gaan wel prat op de uitzonderlijke kwaliteit van onze supplementen. Speciaal ontwikkeld als ondersteuning bij onze afslank-, sport- en huidprogramm

RainPharma Omega Zen Family Pack (280 caps)

Wij goochelen niet graag met gezondheidsclaims, maar gaan wel prat op de uitzonderlijke kwaliteit van onze supplementen

RainPharma Ultra Omega 3

Wij goochelen niet graag met gezondheidsclaims, maar gaan wel prat op de uitzonderlijke kwaliteit van onze supplementen.

Ultra Omega 3 Family Pack (280 Capsules)

Wij goochelen niet graag met gezondheidsclaims, maar gaan wel prat op de uitzonderlijke kwaliteit van onze supplementen. Speciaal ontwikkeld als ondersteuning bij afslank-, sport- en huidprogramma’s.

Omega 3 supplementen

Omega 3 is een verzamelnaam voor verschillende onverzadigde vetzuren. Zoals de meeste mensen weten, moet je oppassen met het eten van teveel verzadigd vet. Onverzadigd vet is daarentegen gezond. De onverzadigde Omega 3-vetzuren bestaan uit verschillende vetten. De meest bekendste hiervan zijn alfa-linoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). ALA-vetzuren zitten vaak in groente en noten, terwijl EPA- en DHA-vetzuren in dierlijke producten zitten, zoals vis. De Omega 3 supplementen van RainPharma bestaan voornamelijk uit deze dierlijke vetten. De Omega 3 supplementen van RainPharma kunnen daarom een vissmaak bevatten. 

RainPharma supplementen

De supplementen welke we bij skin-clinic verkopen zijn van RainPharma. We verkopen RainPharma omdat deze producten natuurlijk en duurzaam zijn geproduceerd. Zo zorg je niet alleen goed voor je zelf, maar ga je ook verantwoord om met de natuur. Naast onze Omega 3 supplementen hebben we ook supplementen met o.a. Vitamines & mineralen, Anti-Aging en vezels. Voor ondersteuning van supplementen op jouw dieet, kan je dus alles vinden bij dé RainPharma specialist in België: skin-clinic.

Natuurlijke omega 3 supplementen bestellen

Wil je online natuurlijke omega 3 supplementen kopen? De supplementen van RainPharma bestaan uit echte visproducten welke duurzaam zijn gevangen. Onze omega 3 supplementen zijn daarom volledig natuurlijk en bevatten geen zware metalen. Dit maakt de omega 3 supplementen een perfecte aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet. Wil je advies welke supplementen het beste aansluiten bij jouw dieet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben naast onze webshop ook ervaring met persoonlijke voedingsbegeleiding. We kunnen jou daarom als geen ander adviseren als het gaat om een gevarieerd en gezond dieet ondersteund door supplementen.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies