Welkom bij
Skin Clinic

Als Expert Skin Therapist en Expert Skin Coach verwelkom ik je graag in mijn zaak. Hier wil ik graag mijn kennis van een gezonde en stralende huid met je delen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Maarten Sierens en ik ben in 2007 in Sivo Antwerpen afgestudeerd. Door de jaren heen ben ik geëvolueerd van “schoonheidsspecialist” tot Expert Skin Therapist en Expert Skin Coach, dit dankzij de vele opleidingen en trainingen die ik nog extra heb gevolgd (en nog steeds volg)!

Het schoonheidsgebeuren is me met de paplepel ingegeven, aangezien mijn mama eveneens kapster en schoonheidsspecialiste is. Zo ben ik op jonge leeftijd in contact gekomen met heel wat producten en merken, zo zag ik al snel welke ingrediënten/merken goed zijn voor de huid en welke ik liever mijd.

Na mijn opleiding is mijn ervaring bij Pro Duo in Gent, als Store Manager, een belangrijke stap voor mij geweest om producten van andere merken te leren kennen. De samenstelling van een product is wel degelijk van belang om een gezonde huid te creëren en behouden!

Het is ook in Gent dat ik Nicolas heb leren kennen, daar hebben we besloten om van Gent naar Ieper te verhuizen en samen een salon te openen.

Het ging en moest een kapsalon worden met producten die het haar ook écht verbeteren en een schoonheidsinstituut waar er op huidverbetering gewerkt wordt en de huid ook echt gezonder maakt.

Nicolas koos voor Kevin Murphy & O-Way en ik voor RainPharma.

En laat dat nu net zijn waar onze zaak voor staat: gezondheid van huid en haar!

Omdat er dagelijks nieuwe onderzoeken gepubliceerd worden, is het voor mij belangrijk bij te leren. Zo heb ik mij bijgeschoold in verschillende trainingscentra en dermatologische instituten: Parijs, Frankfurt, Breda, Las Vegas, Londen en Bologna.

Ondertussen is de zaak geëvolueerd naar een echte Urban Jungle, zo kan je er ondertussen ook planten kopen, want de natuur ligt me nauw aan het hart. Ik deel graag met jullie mijn passie voor al wat natuurlijk en gezond voor je is.

Hopelijk mag ik je binnenkort ook verwelkomen in onze zaak, zodat ik je ook kan helpen je de meest gezonde huid te bezorgen.

Maarten

Aanbod

We voorzien in een uitgebreid aanbod aan behandelingen, waarbij de focus op verschillende zaken gelegd kan worden. Hieronder vind je meer info.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.