Bezig met laden...

SieroSanto Home Fragrance N° 01

SieroSanto N° 01 vangt de essentie van weelde in een unieke melange van citrus, sandelhout en vanille. Omhul jezelf met luxe en geef jouw ruimte een tijdloos parfum.

€ 44,95 € 39,95

SieroSanto Home Fragrance N° 1

Welkom bij SieroSanto Home Fragrance N° 1, jouw toegangspoort tot een weelderige en zintuiglijke ervaring in jouw eigen huis. Laat je betoveren door ons luxueuze huisparfum, doordrenkt met exotische tonen die je meenemen naar een tropisch paradijs.

Ontdek de Magie van SieroSanto Number 1:

1. Frisse Opening: Ervaar de verkwikkende start van bergamot en grapefruit, verweven met de romige essentie van kokos. Deze harmonie van geuren brengt een explosie van frisheid die je zintuigen prikkelt en je energie geeft.

2. Warme Harttonen: In het hart van deze geur voegen Madagascar kruidnagels een vleugje warmte en kruidigheid toe, terwijl de aardse aroma's van cederhout en papyrus een gevoel van stabiliteit en gronding creëren. De combinatie van deze tonen geeft een rijke en complexe geur die zowel betoverend als rustgevend is.

3. Diepgaande Basis: Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de basisnoten van guaiac hout, sandelhout, patchouli en vanille naar voren. Deze warme en sensuele tonen creëren diepte en complexiteit, waardoor een geruststellende en ontspannen sfeer ontstaat, perfect om te ontspannen na een lange dag.

Waarom SieroSanto Home Fragrance N° 1?

  • Een harmonieuze mix van frisse, kruidige en houtachtige tonen voor balans en harmonie.
  • Creëer een uitnodigende en gezellige atmosfeer in jouw huis.
  • Geniet van een moment van ontspanning en verwennerij met deze luxe huisparfum.

Kies voor SieroSanto, Kies voor Luxe.