Bezig met laden...

Medik8 ADVANCED DAY EYE PROTECTâ„¢

Anti-Ageing Eye Cream SPF 30 | 5* UVA

Medik8 ADVANCED DAY TOTAL PROTECTâ„¢

Anti-Ageing Moisturiser SPF 30 | 5* UVA

Medik8 ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECTâ„¢

Age-Defying Moisturiser met fotolyase SPF50+ | PA++++

Beoordeling Skin Clinic

Op basis van 59 reviews beoordelen onze klanten ons met een 4,9 van de 5 sterren
4,9 sterren review op Google

Zonbescherming specialisten

De beoordeling

Iedere zonbescherming heeft een SPF-rating die overeenkomt met hun beschermingsniveau tegen UVB-stralen. Maar SPF is niet de enige beoordeling. ‘Breed spectrum’ en het sterrensysteem stellen u in staat om ook het niveau van bescherming tegen UVA-stralen te meten. Een ‘breed spectrum’-classificatie geeft aan dat de UVA-bescherming ten minste een derde van de UVB-bescherming is. Het stersysteem geeft verschillende verhoudingen van UVA tot UVB-bescherming aan. Alle Medik8-zonbescherming producten zijn op zijn minst breedspectrum, met het geavanceerde assortiment dagcrèmes die allemaal de hoogste 5 * -rating van Ultra UVA-bescherming bereiken.

Chemisch versus fysisch

Er zijn twee hoofdtypen zonnebescherming: fysisch en chemisch. Het belangrijkste verschil tussen fysische zonnefilters en chemische zonnefilters is hun werkingsmechanisme. Chemische zonbeschermers dringen de huid binnen en absorberen UV-stralen en zetten deze om in warmte-energie. Fysische zonbeschermers zitten over het algemeen op de huid; ze reflecteren de UV-stralen als een spiegel.

Fysieke zonbeschermers

In het verleden is het imago van fysische zonnebrandmiddelen aangetast met het oogmerk dat ze ondoorzichtig, plakkerig en over het algemeen ongemakkelijk zijn om te dragen. Dat was tot de revolutionaire Physical Sunscreen formule van Medik8. Het bevat een beproefde mix van minerale filters, titanium dioxide en zinkoxide, en de ongelooflijk lichte formule biedt een uitzonderlijk breed spectrum SPF 30-bescherming tegen beschadiging door licht. Nanodeeltjes worden vaak gebruikt in zonnebrandproducten van concurrenten om een pure, lichtgewicht formule te geven, maar menigeen vindt dat ze om veiligheidsredenen controversieel zijn. Medik8 Physical Sunscreen maakt geen gebruik van nanodeeltjes, maar slaagt er toch in om een gewenste, lichtgewicht, niet-kleverige formule te verkrijgen die met de huid mengt wanneer deze wordt ingemasseerd.

Chemische zonbescherming

Dagelijkse chemische zonnebrandformules gebruiken vaak goedkopere UV-filters die instabiel zijn. Er zijn veel soorten chemische filters. Over sommigen zijn zorgen omtrent hun veiligheid en sommige kunnen zelfs van invloed zijn op de vruchtbaarheid. Het goede nieuws: Medik8 gebruikt deze controversiële ingrediënten niet in onze formuleringen en gebruikt in plaats daarvan een reeks goed vertrouwde en veilige filters waarvan we geloven dat ze de toekomst van zonbeschermers zijn. Er is geen ontkomen aan dat de filters die we gebruiken duurder zijn om op te nemen en moeilijker te formuleren zijn, maar de resultaten zijn duidelijk zichtbaar, zelfs in de textuur van het product.

We gebruiken een zorgvuldig gekozen trio van chemische filters – Uvinul A Plus, Tinosorb S en Uvinul T 150. Gecombineerd op precieze niveaus bieden deze volgende generatie filters een breed spectrum bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen, met vrijwel geen van de instabiliteit van traditionele chemische filters. Uitzonderlijk stabiel in de zon, volkomen veilig en met hoge bescherming, denken we dat we de perfecte chemische formule voor zonbeschermers hebben ontdekt. Voor deze producten verwijzen we naar ons Advanced-assortiment en Daily Radiance Vitamin C™.

 

TOP TIPS VOOR ZONBESCHERMERS

1. Als u in een krachtige zon bent, breng dan elke 2 uur aan voor optimale bescherming.

2. Breng ten minste een ¼ van een theelepel aan op uw gezicht, hals en decolleté.

3. Zweten, fysiek contact en water kunnen allemaal van invloed zijn op de hoeveelheid bescherming die u krijgt. Regelmatig opnieuw aanbrengen.

4. Vervang uw zonbeschermer om de 12 maanden om ervoor te zorgen dat u de meest verse, meest effectieve bescherming krijgt.

5. Zorg ervoor dat u geen onopvallende delen zoals de oren en de achterkant van de nek mist.

6. Laat voor een optimale bescherming ten minste 20 minuten tijd tussen het intrekken van uw zonbeschermer en voordat u de zon in gaat.

Bekijk meer van Medik8

Medik8 | Medik8 Dagcrème | Medik8 Serum | Medik8 Reiniger | Medik8 Vitamine C | Medik8 Vitamine A | Medik8 Anti-aging | Medik8 Acne | Medik8 Pigmentatie | Medik8 Roodheid / Gevoelige huid | Medik8 Herstel | Medik8 Porieverfijning | Medik8 Ogen en Lippen | Medik8 Lichaam