RainPharma AAP Anti Aging Powder
1 Reviews | Review toevoegen

Het neusje van de zalm qua anti-ging. A.A.P. ondersteunt je huid, jaar, nagels, gewrichten, aders, darmen, ... . Voedingssupplement met viscollageen, MSM, glucosamine (schaaldieren), chondroïtine, vit

€ 99,00
€ 89,10
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Actie: 5+1 doos gratis  (bestel 5 dozen, de 6de wordt automatisch toegevoegd)

Onze huid bevat 3 stoffen die grotendeels verantwoordelijk zijn voor haar vorm en stevigheid: collageen, hyaluronzuur en elastine.
Collageen zorgt voornamelijk voor de stevigheid, hyaluronzuur voor de hydratatie en elastine voor de elasticiteit. Met ouder worden, kan de afbraak van deze stoffen groter zijn dan de aanmaak ervan (wat dus ook rimpels en veroudering als gevolg heeft).

Het anti.aging.powder. (A.A.P. of AAP) van RainPharma bevat 9 actieve stoffen die elk op hun manier invloed hebben op de stevigheid en het algemeen uitzicht van de huid. De doeltreffende a.a.p. formule bevat specifieke elementen, niet alleen het exclusieve eiwit collageen (10 gram per portie), maar daarnaast ook hyaluronzuur, waardevolle vitamine C en mineralen zoals mangaan, koper, silicium en 3 zwavelbronnen. Deze met zorg samengestelde ingrediënten zorgen voor de opbouw en het behoud van een mooie huid. Verder gaan ook vitamine C, koper en mangaan onze cellen beschermen tegen oxidatieve stress.

Wist je dat het RainPharma anti.aging.powder. ook breder inzetbaar is? Vitamine C gaat naast de ondersteuning van de collageenvorming in de huid ook helpen bij de vorming van het collageen in bloedvaten, botten, tanden, tandvlees en kraakbeen. Ons hele lichaam is namelijk een netwerk van collageen, heel wat weefsels en organen kunnen baat hebben bij extra collageen aanmaak.

Hieronder nog wat meer specifieke info over het neusje van de zalm onder de collageensupplementen (zo kan je zelf ook makkelijk vergelijken!):

- AAP bevat 10g gehydrolyseerd viscollageen. Gehydrolyseerd betekent dat het collageen-eiwit geknipt werd tot kleinere deeltjes wat de opname aanzienlijk bevordert.
Je ziet heel veel supplementen met dosissen van 2, 4 of 6 g collageen.
Onze dosis van 10g is een dosis werkelijk bedoeld om ook de huid te kunnen ondersteunen met extra collageen-eiwit bouwstenen.

Hyaluronzuur kan zeer veel water binden en helpt zo het bindweefsel om minder samendrukbaar te worden. Voldoende water drinken voor een goede hydratatie van de huid is dus ook belangrijk naast de aanvoer van de juiste bouwstenen.

MSM, glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat zijn 3 zwavelbronnen.
Zwavel is essentieel voor de zwavelverbindingen die we terugvinden in de structuur van het collageen-eiwit. 
Verder speelt glucosamine ook een rol in de synthese van hyaluronzuur.
Collageen en hyaluronzuur zijn uiteraard 2 stoffen die we graag extra willen aanvullen tijdens onze huidkuur. 

- Het mineraal silicium komt ook in grote hoeveelheden voor in ons lichaam en concentreert zich vooral in onze bindweefsels zoals in de huid, haar en nagels. Hierin speelt koper een rol bij het behoud van structureel bindweefsel in huid, haar en nagels.

- Vitamine C ondersteunt de collageenvorming voor de normale werking van de huid, maar helpt ook om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.
Ook, mangaan en koper hebben deze anti oxidatieve werking.


Aanbevolen dosering: 1 zakje per dag 1 uur vóór of 2 uur na de maaltijd. Op te lossen in 250 ml water. Idealiter, gebruik de RainPharma shaker om het poeder makkelijker op te lossen.

Voedingssupplement met viscollageen, MSM, glucosaminesulfaat (schaaldieren), chondroïtinesulfaat, vitamine C, silicium, hyaluronzuur, mangaan en koper. Met natuurlijk aroma, met zoetstof van natuurlijke oorsprong.
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidsproblemen. Kan de werking van bepaalde antistollingsmiddelen beïn- vloeden.

Neem 1 dosis per dag gedurende 3 tot 6 maanden voor een optimaal resultaat.


Ingrediënten: (per zakje van 16 g): Gehydroliseerd viscollageen, methylsulfonylmethaan (MSM), zuurteregelaar (citroenzuur), glucosaminesulfaat 2KCl (schaaldieren), natuurlijk aroma, chondroïtinesulfaat, magnesium-L-ascorbaat, bamboe extract (Bambusa arundinacea (Retz.) Willd.), natriumhyaluronaat, mangaanbisglycinaat, koperbis- glycinaat, zoetstof (enzymatisch geproduceerde steviolglycosiden), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

*Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Koper, mangaan en vitamine C bevorderen de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Koper en mangaan dragen ook bij tot de instandhouding van normale bindweefsels.

Sorteren op:

Review toevoegen

Kathleen - 10-03-2021 17:57

Snelle ontvangst en super product.
Nu kuur afmaken

Mvg
Kathleen