Circadia Light Day Sunscreen SPF-37 SieroSanto
Circadia Light Day Sunscreen SPF-37
0 Reviews | Review toevoegen

Bescherm je huid tegen schadelijke zonnestralen met deze lichte en effectieve formule. Houd je huid gezond en stralend met de kracht van SPF-37.

€ 60,00
€ 51,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Beschrijving 
Deze lotion is ontworpen voor een optimale UV- en omgevingsbescherming. Vol met antioxidanten, hydraterende en kalmerende ingrediënten om te hydrateren. 

Huidtype 
Alle huidtypen 

Voordelen 
Brede spectrum bescherming (UVA & UVB) 
Bedoeld voor dagelijks gebruik 
Veilig voor gebruik na peeling, dermabrasie, harsen & laserbehandelingen. 

Sleutel ingrediënten 
*SolaStay (Ethylhexyl Methoxycrylene) – Award winnende photo-stabilisator speciaal ontwikkeld als neutralisator voor Avobenzone en Octinoxate. 
*PhytoCellTech solar Vitis (grape stem cell extract) – Beschermt tegen oxidatieve- en UV-schade. 
*Lipochroman 6 (Dimenthylmethoxy chromanol) – Verwijderaar van reactieve zuurstof en reactieve stikstof soorten, beschermt cellen van schade, vroegtijdige veroudering en beschermt cellulaire mechanismen tegen degradatie. 
*Preventhilia (Diaminopropionoyl Tripeptide-33) – Tetrapeptide voorkomt DNA en proteïne schade, veroorzaakt door directe of indirecte UV bestraling. Voorkomt veroudering. 

Gebruiksaanwijzing 
Reinig het gelaat met een dubbele reiniging. Spoel grondig, dep droog en breng eerst Vitamin C Reversal Serum aan. Plaats daarna een hoeveelheid ter grote van een hazelnoot en breng met je vingertoppen aan op het gelaat en de hals.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.