RainPharma Detoxifying Broccoli Seed Caps
RainPharma Detoxifying Broccoli Seed Caps
0 Reviews | Review toevoegen

De Detoxifying Broccoli Seed Caps is de nieuwe superheld bij RainPharma. Deze topper werkt op een innovatieve manier om chronische problemen aan te pakken.

€ 89,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Broccoli is een supergroente en het hoofdingrediënt in dit supplement.
De actieve werkstof (sulforafaan) in de capsule komt uit de broccolizaadjes van de plant, daarin zit de hoogste concentratie van suforafaan.
Sulforafaan is een heel interessante stof, want het helpt je lichaam detoxen, het helpt bij inflammatie (ontstekingen) en het helpt bij oxidatiereductie (antioxidant).

Naast het broccolizaad zit er ook nog biotine en choline in dit supplement.
Biotine (Vitamine B8) helpt je lichaam om energie uit je voeding vrij te maken (energiehuishouding) en ondersteunt ook je huid, haar & nagels (groei- en herstelprocessen). Mensen met haarproblemen (haaruitval, afbrekend haar, slechte groei, ...) zijn hiermee dus zeker gebaat.

De capsule zelf is volledig vegan, bevat chlorofyl (vandaar ook de groene kleur) en is maagsapresistent. Dat wil zeggen dat de capsule pas opengaat in de dunne darm, zodat de werkstoffen daar optimaal worden opgenomen.

Maar aan wie kunnen we Detoxifying Broccoli Seed Caps juist aanraden?

Voor iedereen die wil detoxen, om welke reden dan ook.

Voor verbetering van darmweefsel.

Voor mensen die hun lever en andere vitale organen willen ondersteunen.

Voor rokers, personen onder zware medicatie of intensieve sporters.

Voor mensen op dieet die de vrijgekomen toxines willen elimineren.

Voor mensen op dieet die die laatste kilo’s er nog af willen.

Voor diegenen met een stressvol leven die hun lichaam willen ondersteunen.

Voor personen met chronische ontstekingen.

Of voor diegenen die simpelweg op zoek zijn naar een gezondere huid en minder dof haar.

Dit supplement gaat duidelijk een stap verder dan andere supplementen en kan voor heel wat verschillende klachten ingezet worden.
 

Aanbevolen dosering 1 tot 2 capsules per dag 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidsproblemen. Voor personen met hypothyreoïdie of onder schildklier behandeling, uw arts raadplegen.

Voedingssupplement met broccolizaad extract, choline en biotine

Ingrediënten 

Cholinebitartraat, broccolizaad extract (Brassica oleracea L.), plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose), rijstzemelenextract (Oryza sativa L.), D-biotine, geleermiddel (gellangom), kleurstof (kopercomplexen van chlorofylinen).

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.