Huidverzorging

Draag zorg voor je gezicht.
Het is je persoonlijke visitekaartje

Rainpharma Huidkuur

4 behandelingen + startbox skin & Smart Nutrition Project – 395

8 behandelingen + startbox skin & Smart Nutrition Project – 635

Heb je echt alles geprobeerd en blijf je met huidproblemen zitten? Ben je bereid om je huid echt te verbeteren, dan gaan we nog een stapje verder. Tijdens een huidverbeteringskuur van 2 maanden leer je exact wat jouw huid nodig heeft. Na een uitgebreid intakegesprek bekijken we samen wat we kunnen verbeteren. Heb je huidproblemen zoals acné of eczeem? Welke producten gebruik je nu thuis? Hoe ziet je voedingspatroon eruit? Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Ben jij er klaar voor? Boek nu je kuur en oogst over twee maanden de complimentjes!

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Bij een kuur van 4 behandelingen kom je om de 2 weken langs en bij een kuur van 8 behandelingen kom je wekelijks langs voor je verzorging en advies.