RainPharma Aurora Diffuser Moonlight
0 Reviews | Review toevoegen

Aurora Moonlight, een prachtige witte kleur.

€ 249,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Aurora Moonlight, een prachtig witte kleur. Het lampje zorgt voor een warm en gezellig licht in huis. Stijlvol in elk interieur.
Dankzij het Smart Touch principe kan je de Aurora Diffuser op verschillende miststanden en lichtstanden zetten. Kies zo de juiste sfeer voor elk moment, met de juiste hoeveelheid geuren licht. 

Met de Aurora Diffuser verstuif je urenlang vleugjes natuur in huis. Het toestel vul je met water en essentiële olie en plug je in in het stopcontact. 
Zodra je de Aurora Diffuser inschakelt, verspreidt het geruisloos een geurige, witte, droge en koude mist. Het water moet niet opwarmen, maar verstuift onmiddellijk door middel van ultrasone golven.

Via de Smart Touch knop bepaal je de drie miststanden en vijf lichtstanden.

De inhoud bedraagt 1,3 liter. 

Voor deze exclusieve aroma diffuser nam onze verbeelding ons mee naar de Aurora lichtstromen aan de donkere hemel van de polen van onze planeet. Deze verwondering bundelden we in een schouwspel van licht, mist en natuurlijke geuren. De Aurora Diffuser komt helemaal tot leven in deze collectie kleurrijke kokers. Welke kies jij? Eindeloos genieten. Een must have voor elke interieur.

Moonlight - Wit is lichtdoorlatend

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.