Bezig met laden...

Oway Densifying Remedy

Verstevigende en verdichtende behandeling bij haaruitval

Oway Micro-Stimulating Hair Bath

Anti-haaruitval shampoo voor hoofdhuid en haar.

Oway Vivifying Remedy for Sensitive Scalp

Revitaliserende behandeling voor haaruitval bij een gevoelige hoofdhuid. Alcoholvrij.

Beoordeling Skin Clinic

Op basis van 59 reviews beoordelen onze klanten ons met een 4,9 van de 5 sterren
4,9 sterren review op Google

Oway Hair Loss

Haarverlies is vaak het resultaat van een groot aantal factoren. Om effectief tegen dit delicate probleem te handelen, is een grondige diagnose fundamenteel (met behulp van onze trichoanalyzer en toepassingsgrafiek) die de unieke behandeling tegen haarverlies zal richten of een methodische geïntegreerde synergie zal bepalen met specifieke anti-sebum, lipideherstel en anti-roos normaliseringsfasen.

De Hair Loss behandeling werkt aan twee fronten: het verhogen van de haarmassa en de kracht van het haar, waarbij de verankering tussen het haar en de follikel wordt verbeterd en de levensduur van het haar wordt verlengd (anagene fase).

Waarom kiezen voor Oway Hair Loss bij SieroSanto in Ieper?

  1. Gepersonaliseerde diagnose: Onze behandeling begint met een grondige diagnose om de oorzaak van uw haarverlies te achterhalen.

  2. Geïntegreerde aanpak: We bieden een geïntegreerde aanpak met specifieke fasen om haarverlies tegen te gaan, waaronder anti-sebum, lipideherstel en anti-roos behandelingen.

  3. Haarversterking: Onze behandeling verhoogt de haarmassa en verbetert de verankering van het haar, waardoor de levensduur wordt verlengd.

  4. Professionele behandelingen: Kom langs voor een behandeling in onze Japanese Head Spa om je hoofdhuid en haar te boosten. Ultieme ontspanning gegarandeerd.