Bezig met laden...

Oway Soothing Hair Bath

Kalmerende shampoo voor de gevoelige hoofdhuid bij een gevoelige, rode of geïrriteerde hoofdhuid.

Oway Soothing Remedy

No-rinse dermo-kalmerende behandeling voor de gevoelige huid

Oway Soothing

Ultra-zachte kalmerende behandeling voor rode, jeukende, ontstoken en gevoelige huid

Gevoelige huid is vaak onderhevig aan jeuk, ongemak en irritatie. Om het evenwicht te herstellen, is het noodzakelijk om deze te reinigen en te behandelen met producten van maximale zachtheid die onmiddellijke verlichting bieden en tegelijkertijd ontstekingen verminderen, waardoor de huid weer comfortabel en ontspannen aanvoelt. De Soothing lijn maakt gebruik van ultrazachte reinigingsmiddelen: de reinigingsfase wordt uitgevoerd met ons op surfactant gebaseerde, niet-ethoxylated product dat op milde wijze zuivert zonder de huid te irriteren. Het wordt gecombineerd met verfrissende en licht balsemachtige extracten, die onmiddellijke verlichting bieden, en een krachtige ontstekingsremmende werking. Zanthoxylum kalmeert en verlicht de huid en versterkt de natuurlijke afweer van de huid.

Waarom kiezen voor Oway Soothing bij SieroSanto in Ieper?

  1. Zachte behandeling voor gevoelige huid: Onze Soothing methode is speciaal ontworpen om de gevoelige huid te verzorgen en te kalmeren.

  2. Directe verlichting: Ervaar onmiddellijke verlichting van jeuk, ongemak en irritatie.

  3. Ontstekingsremmende werking: Onze producten bevatten Zanthoxylum, een krachtige ontstekingsremmer die de natuurlijke afweer van je huid versterkt.

  4. Huidverzorging op maat: Bij SieroSanto in Ieper bieden we persoonlijke zorg voor jouw unieke huidbehoeften. Ontdek zeker onze Japanese Head Spa behandelingen.